Για του χρόνου το καλοκαίρι μετατίθεται το ταξίδι των Βετεράνων Ρόδου και Διαγόρα στην Κάρπαθο, για το τουρνουά που διοργανώνουν οι εκεί παλαίμαχοι, μαζί με εκείνους της Κάσου, για να τιμήσουν τη μνήμη του αείμνηστου προέδρου τους, Βαγγέλη Ζερβουδάκη.
Παρότι στις αρχές της εβδομάδας το ζωηρό ενδιαφέρον πολλών ποδοσφαιριστών έδειχνε πως θα συμπληρωθεί ο ζητούμενος αριθμός τους, χθες Παρασκευή, οπότε και εξέπνεε η σχετική προθεσμία, οι συμμετοχές ήταν λιγότερες απ’ όσες χρειαζόταν για να «κλείδωναν» οι Βετεράνοι Ρόδου-Διαγόρα την παρουσία τους στο τουρνουά μνήμης της Καρπάθου, το οποίο θα αντικατασταθεί, την Παρασκευή 21 Αυγούστου, από φιλικό ανάμεσα στους παλαίμαχους Καρπάθου-Κάσου και την ομάδα του Πρωτέα Απερίου.
Σημαντικό ρόλο για να ματαιωθεί το ταξίδι έπαιξαν προφανώς τόσο οι επαγγελματικές υποχρεώσεις πολλών βετεράνων, όσο και η έξαρση της πανδημίας του Covid-19.
Ελλείψει άλλων αγωνιστικών δραστηριοτήτων, οι παλαίμαχοι των δύο ιστορικών συλλόγων της Ρόδου προετοιμάζονται πλέον για την Γενική Συνέλευσή τους τον Σεπτέμβριο, οπότε και θα αναδείξουν νέο διοικητικό συμβούλιο.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ