Τοπικές Ειδήσεις

Αμισθη ειδική σύμβουλος του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου η Αγγελική Χονδροματίδου σε θέματα τουρισμού

Με απόφαση που εξέδωσε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος ορίστηκε ως άμισθη ειδική σύμβουλός του η κ Αγγελική Χονδροματίδου του Περικλή, για την υποβοήθηση του έργου του στην οποία ανατίθενται καθήκοντα που αφορούν στη παροχή συμβουλών και εξειδικευμένης γνώμης σε θέματα τουριστικής προβολής και ανάπτυξης.
Η ως άνω άμισθη ειδική σύμβουλος υπηρετεί εθελοντικά, δεν λαμβάνει μισθό ή αποζημίωση πλην των εξόδων εκτός έδρας κίνησης, υπόκειται απευθείας στην ιεραρχική εξάρτηση του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου για την επικουρία του οποίου ορίζεται, δεν παρεμβάλλεται στην οργανωτική και βαθμολογική κλίμακα και δεν έχει αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιοσδήποτε μορφής.
Παρέχει συμβουλές και διατυπώνει εξειδικευμένες γνώμες, γραπτά ή προφορικά, στον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, για την υποβοήθηση του έργου του, επί θεμάτων τουριστικής προβολής και ανάπτυξης.
Η κ. Χονδροματίδου είναι εµπειρογνώµονας σε θέµατα µάρκετινγκ και επικοινωνίας, µε µεγάλη εµπειρία σε θέσεις-κλειδιά σε κορυφαίες πολυεθνικές και ελληνικές διαφηµιστικές εταιρίες και πλούσιο βιογραφικό στο «επικοινωνείν». Υπήρξε «δεξί χέρι» της υπουργού Τουρισµού κ. Έλενας Κουντουρά, ως διευθύντρια του γραφείου της και από τους πλέον έµπιστους συνεργάτες της, λόγω και της θέσης της ως αντιπροέδρου του διοικητικού συµβουλίου του Ε.Ο.Τ., και είχε ουσιαστικό ρόλο στη διαµόρφωση της τουριστικής πολιτικής σε θέµατα προβολής κι επικοινωνίας.
Εχει 22 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στην Επικοινωνία, στο Μarketing και στον Στρατηγικό Σχεδιασμό Επιχειρήσεων.
Προϋπηρεσία σε υψηλόβαθμες διοικητικές θέσεις όπως Διευθύντρια Διαχείρισης Πελατών, Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης, με κύριο αντικείμενο τον Σχεδιασμό και την Υλοποίηση : Στρατηγικής, Επικοινωνίας, Marketing, Προωθητικών Δράσεων, Δημοσιότητας, Crisis Μanagement, Δημόσιων Σχέσεων. Εξειδικευμένη εμπειρία στη Διοίκηση Δημόσιου Τομέα (2015 – 2019 Υπουργείο Τουρισμού / ΕΟΤ).

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου