Τοπικές Ειδήσεις

Μίκα Ιατρίδη από Λέρο: «Ενωμένοι, σηκώνουμε τα νησιά μας ψηλά. Η νέα γενιά θα κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα».

Την ανάγκη να στηριχθούν περισσότερο τα μικρά ακριτικά νησιά τόνισε η Μίκα Ιατρίδη στις συνομιλίες που είχε με τους κατοίκους της Λέρου.

Η υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία βουλευτής Δωδεκανήσου αναφέρθηκε στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα του κόμματος, σχετικά με την προώθηση ειδικών χωροταξικών πλαισίων, τα οποία, σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες παρεμβάσεις για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας θα βοηθήσουν τους ακρίτες νησιώτες να παραμείνουν και να δημιουργήσουν στο τόπο μας.

Βασικό ζήτημα των συζητήσεων με τους συμπολίτες της υπήρξε και το μεταναστευτικό, η διαχείριση του οποίου από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, δημιούργησε οριακές καταστάσεις στο νησί.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Λέρο, η Μίκα Ιατρίδη είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με στελέχη της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ. Με την αναχώρηση της, η υποψήφια με τη ΝΔ βουλευτής Δωδεκανήσου σημείωσε τα εξής:

«Η αγάπη και η ενθάρρυνση των συμπατριωτών μου στη Λέρο με γεμίζει δύναμη στον αγώνα να σηκώσουμε τα νησιά μας ψηλά και να δώσουμε στη νέα γενιά το δικαίωμα να μπορέσει να κάνει τα όνειρα της πραγματικότητα εδώ, στον τόπο μας.

Η Λέρος μπορεί με τις κατάλληλες παρεμβάσεις να αναδείξει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνεται και ο θεματικός τουρισμός. Η ΝΔ περιλαμβάνει στο πρόγραμμά της, μεταξύ άλλων και την εφαρμογή νέου αναπτυξιακού νόμου, έτσι ώστε ώστε να υπάρξει ουσιαστική ανάπτυξη και πρόοδος για όλους.

Οι προκλήσεις είναι μπροστά μας. Δεν τις φοβόμαστε. Θα τις αντιμετωπίσουμε με αγάπη για τον τόπο μας, με όραμα για τα Δωδεκάνησα μας και θα τις αξιοποιήσουμε προς όφελος της νησιωτικής μας κοινωνίας. Ενωμένοι, ξεκινάμε το αύριο των νησιών μας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου