ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φυλάκιση 5 ετών για ληστεία

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
τσαντάκηδες
Μέγεθος γραμμάτων

Ποινή φυ­λά­κι­σης 5 ετών με­τα­τρέ­ψι­μη προς 5 ευρώ ημε­ρη­σί­ως επέ­βα­λε χθες το Τρι­με­λές Εφε­τείο Δω­δε­κα­νή­σου επί κα­κουρ­γη­μά­των στον Σ. Μ. του Γ. 33 ετών, που είχε ερη­μο­δι­κα­στεί πρω­το­δί­κως και κα­τα­δι­κα­στεί σε ποινή κά­θειρ­ξης 10 ετών, για λη­στεία που διέ­πρα­ξε στη Ρόδο την 22α Φε­βρουα­ρί­ου 2014.

Ο κα­τη­γο­ρού­με­νος επί της οδού Αγίου Ιω­άν­νη, την 22α Φε­βρουα­ρί­ου 2014 και περί ώραν 15.30, ενώ επέ­βαι­νε σε δί­κυ­κλο τρά­βη­ξε με δύ­να­μη την τσά­ντα που είχε πε­ρα­σμέ­νη στο δεξί της χέρι μια πεζή, χρη­σι­μο­ποιώ­ντας βία, με απο­τέ­λε­σμα τον τραυ­μα­τι­σμό της. Το θύμα του τσα­ντά­κια υπέ­στη συ­γκε­κρι­μέ­να κά­κω­ση του δε­ξιού της αγκώ­να. Στην τσά­ντα της υπήρ­χε το χρη­μα­τι­κό ποσό των 67 ευρώ, το κι­νη­τό της τη­λέ­φω­νο και τα κλει­διά της οι­κί­ας της.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.