Αθλητικά

Επιτυχημένο το 4ο Δωδεκανησιακό τουρνουά Bowling ΑμεΑ

Ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία, Κέντρο Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «ΕΛΠΙΔΑ», διοργάνωσε φέτος το 4ο Δωδεκανησιακό Τουρνουά Bowling ΑμεΑ.

Ο πολυχώρος SKYPARK BOWLING στο Φαληράκι, φιλοξένησε όλες τις ομάδες την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του τουρνουά.

Στο τουρνουά συμμετείχαν φορείς ειδικής αγωγής Ρόδου και Δωδεκανήσου. Το ΚΔΗΦ «ΕΛΠΙΔΑ» Ρόδου, το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ρόδου, το Πρότυπο Ειδικό Πειραματικό Σχολείο Ρόδου, το ΣΒΟΥΡΕΝΕΙΟ ΚΔΑΠμεΑ Δήμου Κω και το ΚΔΑΠμεΑ Καλύμνου «Άγιος Παντελεήμονας», τίμησαν τη διοργάνωση με τη συμμετοχή τους.

Το ΚΔΗΦ «ΕΛΠΙΔΑ» Ρόδου, συμμετείχε στο τουρνουά με ομάδα 19 ΑμεΑ και 5 συνοδών, το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ρόδου με ομάδα 7 ΑμεΑ και 2 συνοδών, το Πρότυπο Ειδικό Πειραματικό Σχολείο Ρόδου με ομάδα 5 ΑμεΑ και 2 συνοδών, το ΣΒΟΥΡΕΝΕΙΟ ΚΔΑΠμεΑ Δήμου Κω με ομάδα 7 ΑμεΑ και 3 συνοδών και το ΚΔΑΠμεΑ Καλύμνου «Άγιος Παντελεήμονας» με ομάδα 6 ΑμεΑ και 5 συνοδών. Το τουρνουά αποτελούνταν από 10 γύρους για κάθε παίκτη, ενώ στο τέλος μετρήθηκαν οι πόντοι που συγκέντρωσε η κάθε δομή ώστε να αναδειχθεί η νικήτρια ομάδα.

Μετά το πέρας του τουρνουά, δόθηκαν μετάλλια για όλους συμμετέχοντες, ενώ οι φιλοξενούμενοι από το ΚΔΑΠμεΑ Καλύμνου «Άγιος Παντελεήμονας», κέρδισαν την 1η θέση και σήκωσαν το πολυπόθητο κύπελλο!

Ο διευθυντής του ΚΔΑΠμεΑ Καλύμνου «Άγιος Παντελεήμονας», Κώστας Χατζηδαυίδ, απένειμε πλακέτα τιμής ένεκεν προς τιμήν της προέδρου του ΚΔΗΦ «ΕΛΠΙΔΑ», Σταυρούλας Καπούλα, για την πολυετή και ανιδιοτελή προσφορά της στο χώρο των ΑμεΑ.

Την διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιπεριφερειάρχης Ιωάννης Φλεβάρης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Άννα Ζωάννου και ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Ρόδου Μίλτος Παγκάς. Από το διοικητικό συμβούλιο του Κέντρου «ΕΛΠΙΔΑ» παρέστησαν η πρόεδρος Σταυρούλα Καπούλα, η γενική γραμματέας Άννα Μ. Σαρρή και η οργανωτική γραμματέας Καλλιόπη Χρήστου.

*Η δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με φορείς ειδικής αγωγής Δωδεκανήσου, στα πλαίσια των πρόσθετων δραστηριοτήτων σχεδίου δικτύωσης των ωφελουμένων, βάσει του Επιχειρησιακού προγράμματος ΕΣΠΑ 2014-2020.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου