Ειδήσεις

Γ. Κασσάρας: «Η ψήφος όλων μας είναι άκρως πολιτική»

«Είναι πολύ σημαντικές οι εκλογές της 18ης και της 25ης Μαΐου. Διεξάγονται για πρώτη φορά μετά την εφαρμογή των μνημονίων. Η ψήφος όλων μας είναι άκρως πολιτική. Δεν θα πρέπει να υπάρξουν οι παλαιοί συναισθηματισμοί».

Αυτό δήλωσε, ομιλώντας στους δημοσιογράφους χθες, ο πρώην βουλευτής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της «Κοινωνικής Συμφωνίας» κ. Γιώργος Κασσάρας.
«Μετά την ψήφιση του δευτέρου μνημονίου, το έτος 2012, καθιερώθηκε σε όλες τις συμβάσεις της χώρας δανειακές και μη, η εφαρμογή του αγγλικού δικαίου. Αυτό είναι σημαντικό για την ζωή μας, για την πορεία της χώρας και την ανεξαρτησία του τόπου μας», δήλωσε ο κ. Γιώργος Κασσάρας.

«Η ψήφος όλων μας είναι άκρως πολιτική στις εκλογές. Δεν θα πρέπει να υπάρξουν οι παλαιοί συναισθηματισμοί. Θεωρούσαμε χαλαρή τη διαδικασία. Πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι με την επιλογή μας ήρθε η ώρα να δώσουμε το μήνυμα της ανατροπής», δήλωσε ο κ. Γιώργος Κασσάρας.

«Να μην παρασυρόμαστε από το γεγονός ότι όλοι οι συνδυασμοί δηλώνονται ως ανεξάρτητοι. Ο κόσμος βλέπει, ακούει και μπορεί να κρίνει τι συμβαίνει. Μπορούν να κατανοήσουν οι πολίτες ποιοί είναι ανεξάρτητοι και ποιοί όχι», τόνισε ο κ. Γιώργος Κασσάρας, που απέφυγε να πάρει θέση για τις δημοτικές εκλογές.

«Δεν θέλω να πάρω θέση για τις δημοτικές εκλογές. Δέχομαι πως η πληθώρα των υποψηφίων παγιδεύει τους συμπολίτες μας. Όμως οι περιφερειακές και οι ευρωεκλογές είναι κάτι ξεχωριστό. Στηρίζω την παράταξη «Νησιωτική Ανατροπή». Χαίρομαι που ο κ. Μπενέτος Σπύρου δεν κρύβει πως στηρίζεται από πέντε έξι κόμματα», δήλωσε ο κ. Γιώργος Κασσάρας.

«Κακό δεν είναι να στηρίζεται κανείς από ένα κόμμα αλλά η πολιτική που ακολουθείται. Προσέρχομαι στις κάλπες την Κυριακή, έχοντας ξεκαθαρίσει τι θα πράξω. Το ίδιο προτρέπω να κάνουν και οι Δωδεκανήσιοι στις 18 και στις 25 Μαΐου. Πρέπει να δούμε αν η Ευρώπη θα μείνει ενωμένη ή αν θα διαλυθεί. Έτσι πάντως δεν μπορεί να προχωρήσει», δήλωσε ο κ. Γιώργος Κασσάρας και τόνισε πως με βορρά και νότο δεν μπορεί να υπάρξει Ευρώπη των λαών και αλληλεγγύη.
«Ιδού η Ρόδος. Θα δούμε τις εξελίξεις σύντομα», δήλωσε ο κ. Γιώργος Κασσάρας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου