Χωρίς αεροπορική σύνδεση με Τουρκία και Ηνωμένο Βασίλειο ως τις 15 Μαΐου και υπηκόων τρίτων κρατών έως τις 18 του ίδιου μήνα

Σε παράταση των περιοριστικών μέτρων που αφορά στην αεροπορική κι ακτοπλοϊκή σύνδεση της Ελλάδας με το εξωτερικό προχώρησαν τα συναρμόδια υπουργεία. Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr εντός της ημέρας θα αναρτηθούν σε ΦΕΚ κοινές υπουργικές αποφάσεις σύμφωνα με τις οποίες παραμένουν οι περιορισμοί σε… αέρα και θάλασσα.

Σε ό,τι αφορά στις πτήσεις παρατείνεται η ισχύς της κοινής απόφασης των Υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Υγείας και Εσωτερικών για επιβολή του μέτρου της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα των υπηκόων τρίτων κρατών πλην των κρατών της Ευρωπαϊκής Ενωσης και της Συμφωνίας Σένγκεν προς περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού έως και τις 18.5.2020 και ώρα 06.00.

Εξάλλου, με ΚΥΑ των Υπουργών Υγείας, Υποδομών και Μεταφορών και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής παρατείνεται η επιβολή του μέτρου του προσωρινού περιορισμού συνδέσεων με την Τουρκία και το Ηνωμένο Βασίλειο προς περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού έως και τις 15.5.2020 και ώρα 15.00.

πηγή ethnos.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ