Ανακοίνωση εξέδωσε ο πρόεδρος του Α.Σ. Ρόδος Τώνης Μαρτίνης, αναφέροντας τα ακόλουθα:
«Πέρυσι σαν σήμερα η Ρόδος άφηνε οριστικά αυτά τα άθλια χρόνια της μιζέριας, του φθόνου, των σκαμπανεβασμάτων, των πάνω – κάτω και της μιζέριας!
ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ όλα αυτά με τον καλύτερο τρόπο, πέρυσι, τέτοια μέρα που είχαμε στο δημοτικό στάδιο την φιέστα της ανόδου.
ΦΕΤΟΣ, νοερά, στέλνω σήμερα την αγάπη και τις ευχές σε όλους, ποδοσφαιριστές, προπονητή, γυμναστές, φίλους, φιλάθλους, οπαδούς, μικρούς και μεγάλους, σε όλους που παθιάζονται με την ιδέα, με τα χρώματα, με την φανέλα, με την ομάδα μας!
Σήμερα, θα είχαμε τελειώσει και μπορεί σήμερα, έτσι όπως και πέρυσι κάναμε, θα είχαμε τις καμπάνες του Αγίου Παντελεήμονα να χτυπούν χαρμόσυνα για την άνοδο!
Ξέρετε, για να μαθαίνετε εσείς οι νεότεροι, πριν περίπου έντεκα χρόνια, με μια μεγάλη τρίπλα, η ΡΟΔΟΣ ανέβηκε στην Β’ Εθνική και – δυστυχώς – θα μεγαλουργούσε από τότε, αν ήμασταν περισσότερο δοτικοί και ενδίδαμε σε ορέξεις. Από τα λάθη μας εκείνα μάθαμε: Ποτέ πια τα ίδια λάθη, τώρα πια δυνατά για την μεγάλη άνοδο!
Να πούμε κάτι που έχει σημασία, έτσι όπως εσείς κι εμείς δεν βλεπόμαστε, δεν βρισκόμαστε, δεν μπορούμε γιατί έτσι πρέπει!
Η ομάδα μας, με όποιο τρόπο θα αγωνισθεί στην παραπάνω κατηγορία. Αν όλα εξελιχθούν όπως ακούγεται, η Ρόδος για πρώτη φορά θα σπάσει το… σερί των… μπαράζ για να πάει σε παραπάνω κατηγορία. Και δεν θα πάει σε μια αλλά σε δυο ουσιαστικά και φυσικά ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ.
Πιστεύω ιδιαίτερα στα παιδιά που αποτελούν το έμψυχο δυναμικό της Ρόδου. Γι’ αυτό, λέω, όχι μόνο πρωταγωνιστικός θα είναι ο ρόλος μας στο νέο πρωτάθλημα, αλλά τέτοιες μέρες του χρόνου, θα πέφτουν τα τείχη, θα έχουμε μεγάλες χαρές, θα έχουμε την μεγάλη ομάδα μας στα ΜΕΓΑΛΑ ΣΑΛΟΝΙΑ.

Γι’ αυτόν τον χορό της ελπίδας, κλείστε τα μάτια σας τώρα και ονειρευτείτε. Να περάσουμε τις Άγιες Μέρες όπως πρέπει και τις περίεργες του κορωνοϊού με σύνεση και σοβαρότητα. Αμέσως μετά μας περιμένουν χαρές και νίκες.
Ε, λοιπόν, όλοι, παίκτες, προπονητές, φίλαθλοι, διοίκηση, να ετοιμάζεσθε!
Καλή Ανάσταση. Όπως την θέλουμε ΟΛΟΙ…».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ