Αθλητικά

Γ’ Εθνική Κατηγορία: Η «περιπέτεια» έφτασε στο τέλος της

Την Κυριακή ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο με την διεξαγωγή της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής.
Ο πρωταθλητής εδώ και μερικές αγωνιστικές ΓΑΣ Ιάλυσος επικράτησε εκτός έδρας του ουραγού Αστέρα Αμαλιάδας με σκορ 5-0, ενώ ο Φοίβος γνώρισε νέα ήττα στο γήπεδο Κρεμαστής με σκορ 3-0 από τον Διαγόρα Βραχνέικων.
Ο Διαγόρας Ρόδου είχε ρεπό.
Στα υπόλοιπα αποτελέσματα, εκτός έδρας νίκες πέτυχαν η Νίκη Τραγανού επί του Πανηλειακού με 3-2 και ο Αχαρναϊκός σε βάρος του ΠΑΟ Βάρδας με 2-1.
Ο Παλληνιακός επικράτησε στο γήπεδό του, του Παναιγιάλειου με 3-1, ενώ το παιχνίδι του Πανμοβριακού με την Θύελλα Ραφήνας ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ.
Με την ολοκλήρωση του 6ου ομίλου, ο ΓΑΣ Ιάλυσος στέφθηκε και τυπικά πρωταθλητής, ενώ ο Διαγόρας Ρόδου τερμάτισε στην 2η θέση και θα δώσει αγώνες μπαράζ για να προβιβαστεί.
Οι ομάδες της Νίκης Τραγανού, του Παναιγιάλειου, του Πανμοβριακού Ριόλου, του Φοίβου Κρεμαστής και του Αστέρα Αμαλιάδας υποβιβάζονται και επιστρέφουν στα τοπικά πρωταθλήματά τους.
Αναλυτικά:
Γ’ Εθνική Κατηγορία
6ος όμιλος
26η αγωνιστική (τελευταία)

Αστέρας Αμαλιάδας- ΓΑΣ Ιάλυσος: 0-5
Πανηλειακός- Νίκη Τραγανού: 2-3
ΠΑΟ Βάρδας- Αχαρναϊκός: 1-2
Παλληνιακός- Παναγιάλειος: 3-1
Πανμοβριακός- Θύελλα Ραφήνας: 0-0
Φοίβος Κρεμαστής- Διαγόρας Βραχνέικων: 0-3
Ρεπό: Διαγόρας Ρόδου
Βαθμολογία
ΓΑΣ Ιάλυσος 61
Διαγόρας Ρόδου 54
Παλληνιακός 42
Διαγόρας Βραχνέικων 38
ΠΑΟ Βάρδας 37
Θύελλα Ραφήνας 34
Πανηλειακός 31
Αχαρναϊκός 31
Νίκη Τραγανού 28
Παναιγιάλειος 27
Πανμοβριακός 21
Φοίβος Κρεμαστής 16
Αστέρας Αμαλιάδας 3

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου