Σήμερα στις 13:00 η Δόξα Καρδάμαινας θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο Βατίου από τον τοπικό Διαγόρα στο παιχνίδι που θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Η αναμέτρηση είναι αποφασιστικής σημασίας για τον σύλλογο της Κω, καθώς χρειάζεται πάση θυσία την νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες της όσον αφορά την εξασφάλιση της παραμονής.
Φυσικά όλοι στο στρατόπεδο της Δόξας γνωρίζουν ότι το παιχνίδια θα είναι πολύ δύσκολο, αφού και οι Βατενοί χρειάζονται την νίκη, η οποία θα τους φέρει αγκαλιά με την παραμονή.
Με αφορμή την σημερινή αναμέτρηση η «δσπορ», επικοινώνησε με τον προπονητή των Κώων Δημήτρη Χρυσόπουλο που δήλωσε τα ακόλουθα:
« Ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα όπως είναι ο Διαγόρας Βατίου που καίγεται για βαθμούς. Δεν έχουμε άγχος αφού γνωρίζουμε την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε εδώ και μήνες.
Όποιο προγραμματισμό έχουμε κάνει για τη νέα σεζόν αφορά στην Β’ Κατηγορία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τις πιθανότητες που μας αναλογούν για την παραμονή στην Α’ Κατηγορία, έπειτα από την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά από τον υποβιβασμό του Α.Σ. Ρόδος».
Τρία τα προβλήματα
Η αποστολή της Δόξας Καρδάμαινας έφτασε χθες στο νησί μας, σε δύο δόσεις ( οι μισοί ποδοσφαιριστές έφτασαν το πρωί και οι υπόλοιποι το απόγευμα).
Ο νεαρός τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες τριών ποδοσφαιριστών του. Ο λόγος για τους Χατζηαντωνίου, Χατζησεβαστό και Μουνούχο που δεν ακολούθησαν την αποστολή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του Χρυσόπουλου, προκειμένου να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι η προετοιμασία του συλλόγου ολοκληρώθηκε την Παρασκευή στο γήπεδο Καρδάμαινας με ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων και στημένες μπάλες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ