Ακόμα μία νίκη πρόσθεσε στη συλλογή του ο Άγιος Ισίδωρος, καθώς επικράτησε εντός έδρας του Α.Ο. Σύμης με σκορ 3-0 την Παρασκευή, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας στον 1ο όμιλο.
Ο σύλλογος μετά από το συγκεκριμένο «τρίποντο», αλλά και την ποινή που επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΔ στον Α.Σ. Τήλος ( αφαίρεση 10 βαθμών για τα όσα διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Λάρδου), βρίσκεται μία ανάσα από την κατάκτηση της 2ης θέσης που οδηγεί στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Α’ Κατηγορία.
Αν δεν αλλάξει η ποινή του Α.Σ. Τήλος που μέσα στην προσεχή εβδομάδα θα καταθέσει έφεση στην δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ , η ομάδα που «απειλεί» τον Άγιο Ισίδωρο είναι ο Ηρακλής Λάρδου.
Αυτή την στιγμή η διαφορά του Αγίου Ισιδώρου από τον Ηρακλή Λάρδου είναι στους τέσσερις βαθμούς, με τους δεύτερους να αγωνίζονται σήμερα εντός έδρας με τον Α.Σ. Χάλκης. Στην περίπτωση που ο Ηρακλής δεν επικρατήσει του Α.Σ. Χάλκης, τότε ο Άγιος Ισίδωρος εξασφαλίζει και μαθηματικά την 2η θέση, καθώς υπερτερεί σε πιθανή ισοβαθμία, ενώ στην περίπτωση που Λαρδιακοί επικρατήσουν, τότε τα πάντα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστικής, όπου ο Άγιος Ισίδωρος θα φιλοξενηθεί από τον Δαμάγητο και ο Ηρακλής Λάρδου από τον Νηρέα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ