Ειδήσεις

Ο Φ. Χατζηδιάκος κατέθεσε τις προτάσεις του για υγεία και κοινωνική πρόνοια

Τις προτάσεις της παρατάξεώς του «Ρόδος Δύναμη Πολιτών» για τον τομέα της πρωτοβάθμιας υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδας www. Rhodos2014.gr ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος.

Εξάλλου, σε συνέντευξη τύπου ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος εξέφρασε την αγωνία του για την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση και τόνισε πως η υγεία αποτελεί το ύψιστο αγαθό και το δικαίωμα κάθε πολίτη. Για την επίτευξη της στρατηγικής που ως στόχο θα έχει την παροχή καλύτερων υπηρεσιών, η προσπάθεια της παρατάξεώς του θα επικεντρωθεί στους ακόλουθους στόχους:

1. Πρόληψη και διατήρηση της υγείας, μέσω προγραμμάτων ενημέρωσης του γενικού πληθυσμού και μέσω προγραμμάτων προληπτικών και προσυμπτωματικών ελέγχων.

2. Ενδυνάμωση των υφιστάμενων δομών κοινωνικής πρόνοιας και πρωτοβάθμιας υγείας και αναβάθμιση της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών.

3. Δημιουργία νέων, καινοτόμων δομών και υπηρεσιών, προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι ελλείψεις μέσων και πόρων και κυρίως ανθρώπινου δυναμικού λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του τόπου μας.
«Η επίτευξη των στόχων της στρατηγικής επιβάλλει συνεργασίες σε όλα τα επίπεδα και με όλους τους φορείς, μεταξύ των οποίων οι εθνικές και περιφερειακές δημόσιες αρχές, τα υγειονομικά ιδρύματα, οι οργανισμοί του δημόσιου τομέα, τα πανεπιστήμια. Παράλληλα, θα προωθηθεί και η καλύτερη συνεργασία και ο συντονισμός με την ίδια την κοινωνία», επισημαίνεται στην ιστοσελίδα της παρατάξεως.

Ένα άλλο θέμα που απασχολεί τον κ. Φώτη Χατζηδιάκο είναι η κατάληξη που είχε η Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου.

«Αυτό είναι ένα θέμα που απασχολούν εμένα και τους συνεργάτες μου. Οι πολίτες θα μπορούν να ενημερώνονται για το πρόγραμμα της παρατάξεως από την ιστοσελίδα μας στην οποία έχει αναρτηθεί και ερωτηματολόγιο. Σας αναφέρω πως σε 24 ώρες είχαν δώσει απαντήσεις 62 συμπολίτες μας», δήλωσε ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος.
Στη συνέντευξη τύπου χθες, ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου ανακοίνωσε πως στην παράταξη «Ρόδος Δύναμη Πολιτών» εντάχθηκε και ο αντιδήμαρχος κ. Σάββας Διακοσταματίου.

Παρουσιάζοντας τον κ. Σάββα Διακοσταματίου ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος έκανε λόγο για έναν άνθρωπο με εμπειρία στα ζητήματα που σχετίζονται με την τοπική αυτοδιοίκηση.
«Να ευχηθώ καλό αγώνα και μια μεγάλη νίκη. Να κάνουμε μαζί ένα όμορφο ταξίδι που θα οδηγήσει στην έναρξη της θητείας στο Δήμο Ρόδου που θα διαρκέσει πέντε χρόνια. Να ευχαριστήσω τον κ. Σάββα Διακοσταματίου και όλους όσους με τιμούν με τη συμμετοχή τους στην παράταξή μου», είπε ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος.

Παίρνοντας το λόγο ο κ. Διακοσταματίου αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία που είχε πάντα με τον κ. Φώτη Χατζηδιάκο. «Ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος να οδηγήσει μπροστά τον ενιαίο Δήμο Ρόδου. Τα τρία χρόνια που πέρασαν ήταν περίοδος προετοιμασίας για να κρατηθεί σε ένα καλό επίπεδο το νησί. Τώρα θα πρέπει να γίνει πολιτικός σχεδιασμός που θα έχει αρχή μέση και τέλος», δήλωσε ο κ. Διακοσταματίου και πρόσθεσε πως θα είναι υποψήφιος στη δημοτική ενότητα Ρόδου.

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού παρουσίασε και τους υποψηφίους από τη δημοτική ενότητα Αφάντου που είναι οι κκ. Λευτέρης Χατζηαντώνης, Γιώργος Γαβρούδης, Γιάννης Περίδης, Κική Γιακουμάκη, Χριστίνα Μαλωνά, Σωτήρης Δρακιού και Νικόλας Κρητικός.

«Να μην ξεχνάμε τις υποψηφιότητες των κκ Τσαμπίκου Τσακίρη και Γιώργου Κακούλη», δήλωσε ο κ. Διακοσταματίου που αναφέρθηκε επίσης στις υποψηφιότητες των κκ. Β. Αγγελάκου, Μ. Γαλουζή και Γιώργου Αλεξίου.
«Η εμπειρία μου έδειξε πως ο κόσμος έχει ανάγκη ικανούς ανθρώπους που γνωρίζουν την ΤΑ. Εδώ και τρία χρόνια στον ΔΟΠΑΡ ήμασταν πάντα κοντά στον άνθρωπο. Οφείλουμε να αναζητούμε και να βρίσκουμε λύσεις για τα προβλήματα των πολιτών», δήλωσε ο κ. Σάββας Διακοσταματίου.

Από την παράταξη «Ρόδος δύναμη Πολιτών» ανακοινώθηκε χθες και η υποψηφιότητα του δικηγόρου κ. Δήμου Μουτάφη.

Ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος δήλωσε πως σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλες υποψηφιότητες.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος επισκέφθηκε την Κυριακή των Βαΐων τα χωριά Μαλώνα, Μάσαρη, Κάλαθο, Λάρδο, Λάερμα και Αρχάγγελο, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Τ.Κ. Μασάρων και υποψήφιο της παράταξης Σπύρο Καλούδη, καθώς και τους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της παράταξης «ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ», Σταύρο-Παναγιώτη Αγγέλου, Γιώργο Βαρέλη, Σάββα Καλαθενό, Βασίλειο Καψάλη, Χριστόδουλο Μαλιαράκη, Ευάγγελο Μανδρακό, Μιχάλη Σαββάκη, Παναγιώτα Σακελλάρη, Παναγιώτη Σακελλαρίου, Ελευθέριο Σκούμπρο και Πανορμίτη Χατζηαντώνη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου