ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για διπλή πρόκριση η Σπανουδάκη

news room 1 λεπτό ανάγνωση

Με επί­κε­ντρο το 200ρι αλλά και προ­γραμ­μα­τι­σμέ­νους αγώ­νες στα 100 μέτρα, η Ρα­φα­έ­λα Σπα­νου­δά­κη ξε­κι­νά­ει τη σεζόν της στον ανοι­χτό κυ­νη­γώ­ντας την Ολυ­μπια­κή πρό­κρι­ση και στα δύο αγω­νί­σμα­τα.

Η Ρο­δί­τισ­σα αθλή­τρια πα­ρέ­λει­ψε τη σεζόν του κλει­στού και είδε από τις κερ­κί­δες τα 60ρια του Πα­νελ­λή­νιου Πρω­τα­θλή­μα­τος, έχο­ντας στόχο να μπο­ρέ­σει να απο­δώ­σει το 100% των δυ­να­το­τή­των της στον ανοι­χτό και να ση­μειώ­σει καλές επι­δό­σεις σε 100 μέτρα αλλά και στα 200 μέτρα. Η αθλή­τρια του Κώστα Βο­για­τζά­κη θέλει να βρε­θεί εντός πρό­κρι­σης και στα δύο αγω­νί­σμα­τα, με το 200ρι όμως να έχει φανεί πως της ται­ριά­ζει, ενώ και στην ίδια μάλ­λον αρέ­σει πε­ρισ­σό­τε­ρο. Έτσι, στο πρό­γραμ­μα της είναι να κάνει του­λά­χι­στον τέσ­σε­ρις κούρ­σες στο 200ρι, ενώ τα 100 μέτρα θα τρέ­ξει σί­γου­ρα στα Βε­νι­ζέ­λεια στα Χανιά αλλά και στο πα­νελ­λή­νιο πρω­τά­θλη­μα ανοι­χτού τον Ιού­νιο, ενώ έχει προ­γραμ­μα­τί­σει να αγω­νι­σθεί σε 100 και 200 μέτρα σε μί­τινγκ του εξω­τε­ρι­κού.

Η Σπα­νου­δά­κη έχει προ­γραμ­μα­τί­σει την πρε­μιέ­ρα της για τις 31 Μαΐου στα Βε­νι­ζέ­λεια στα Χανιά, ενώ θα συ­νε­χί­σει στο woman gala στη Φι­λο­θέη στις 5 Ιου­νί­ου και θα δο­κι­μά­σει τη σκυ­τά­λη 4Χ100μ. στον αγώνα της Βάρης «Δρό­μεια», στις 7 Ιου­νί­ου. Βέ­βαια, πε­ρι­μέ­νει την επι­βε­βαί­ω­ση από δύο μί­τινγκ του εξω­τε­ρι­κού, σε Πο­λω­νία (24 Μαΐου) και Οστρά­βα (golden spike, 22 Μαΐου, τα οποία ανή­κουν αμ­φό­τε­ρα στην κα­τη­γο­ρία του ranking και οι καλές επι­δό­σεις θα με­τα­φρα­στούν και σε πο­λύ­τι­μους πό­ντους. Επί­σης, με το γκρουπ της έχει ήδη προ­γραμ­μα­τί­σει μια προ­ε­τοι­μα­σία τριών εβδο­μά­δων στο Ηρά­κλειο Κρή­της, με τους αθλη­τές του γκρουπ της να επι­θυ­μούν να εκ­με­ταλ­λευ­τούν τις αρ­κε­τά καλές εγκα­τα­στά­σεις που βρί­σκο­νται εκεί.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.