Τα μεγαλύτερα ονόματα όλου του νησιού μάζεψαν τις δυνάμεις τους και δημιουργήσαν μια σχολή που θα δημιουργήσει τους επαγγελματίες του μέλλοντος.

Πρόκειται για την SA Beauty Academy, μία σχολή οποία πέρα από τη βασική εξειδίκευση παρέχει και σεμινάρια απευθυνόμενα σε επαγγελματίες που αναζητούν τη συνεχή τους εξέλιξη.

Η σχολή παρέχει τη δυνατότητα εξειδίκευσης σε μία μεγάλη ποικιλία επαγγελμάτων σχετιζόμενων με την ομορφιά.

Τα μαθήματα μανικιούρ-πεντικιούρ-ονυχοπλαστικής πραγματοποιούνται από της Αλεξία Καργαδούρου master educator και τη Σέβα Μπάρδου ιδιοκτήτρια του Sebar nails & make up πλήρως καταρτισμένες τεχνίτριες nail artists οι οποίες ακολουθούν διαρκώς τις τάσεις και εξελίξεις του τομέα τους.

Τα μαθήματα απευθυνόμενα σε barbers πραγματοποιούνται από τον Μιχάλη Λυμπέρη, γνωστό σε όλους για την επιτυχημένη αλυσίδα barbershop Liberis-old school στο νησί, καθώς και τις διακρίσεις του σε διεθνείς διαγωνισμούς. Επίσης θα έχουμε την χαρά να φιλοξενήσουμε σε εξειδικευμένα σεμινάρια τους βραβευμένους Στράτο και Δημήτρη Λυμπέρη.

Το πάθος της για την τέχνη και το μακιγιάζ την οδήγησαν να γίνει μια άριστη make-up artist. Η Στελλίνα Σπυρίδου με τις οριεντάλ επιρροές της είναι έτοιμη να σας διδάξει αυτό το υπέροχο επάγγελμα ομορφιάς με πολλές συμβουλές και το δικό σας portfolio κατά την διάρκεια των μαθημάτων

Τα μαθήματα κομμωτικής πραγματοποιούνται από τους Σάντρο και Εμμανουέλ Μιχελαράκη, την Ευαγγελία Λάχανα με σπουδές στην Ιταλία και μεγάλη εμπειρία στο χώρο της κομμωτικής τέχνης. Μέσα από το κομμωτήριο “PIERINA” καθημερινά δημιουργούν μοναδικά στυλ και εγγυώνται μοναδικά αποτελέσματα .

Ακόμα, τα μαθήματα spa massage γίνονται από τον Νικόλαο Κατσαρά PhD κινησιοθεραπείας. Το επάγγελμα που η αξία του είναι ανεκτίμητη καθώς ομορφαίνει εσωτερικά και εξωτερικά τους θεραπευόμενους .

Τέλος, η Γωγώ Σίμου θα πραγματοποιεί τα μαθήματα make up yourself, τα οποία έρχονται αποκλειστικά για πρώτη φορά στο νησί. Μέσα από αυτά θα μπορέσετε να «δείτε το πρόσωπο σας με τα δικά σας μάτια !!»

Θα μάθετε να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα που χρειάζονται για ένα σωστό μακιγιάζ καθώς και να τονίζεται σωστά τα χαρακτηριστικά σας. Έτσι, θα είστε πάντα όμορφες και λαμπερές!

 

Θα πραγματοποιηθούν και επιπρόσθετα μαθήματα με θέμα την τοποθέτηση extension βλεφαρίδων και αποτρίχωσης.

 

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2241029936

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ