Τοπικές Ειδήσεις

Βασ. Υψηλάντης προς τον Υπ. Τουρισμού: «Να μην ενταχθούν οι λειτουργούσες από τους Ο.Τ.Α της Δωδ/σου Ιαματικές Πηγές στον υπό ίδρυση ΟΙΠΕ»

Ο Κοσμήτορας της Βουλής και βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α Υψηλάντης, ύστερα από παρέμβαση και ενημέρωση που είχε από τον δήμαρχο Ρόδου και πρόεδρο της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου κ. Αντώνη Καμπουράκη, επικοινώνησε με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη, από τον οποίο ζήτησε την εξαίρεση των λειτουργούντων Ιαματικών Πηγών, από τους ΟΤΑ της Δωδεκανήσου, στον Οργανισμό Ιαματικών Πηγών Ελλάδος (ΟΙΠΕ), η σύσταση του οποίου, προβλέπεται στο νομοσχέδιο «Οργανισμοί Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμών, Σύσταση Οργανισμού Αξιοποίησης Ιαματικών Πόρων και άλλες διατάξεις».

Ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χ. Θεοχάρης διαβεβαίωσε τον Βασίλη Α. Υψηλάντη ότι θα εξετάσει το αίτημα της εξαίρεσης και σε κάθε περίπτωση να δώσει τη βέλτιστη για τα νησιά μας λύση.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου