«Φωτιές» άναψε στην ομάδα της Ρόδου, η ανάρτηση του Νίκου Διακίδη, στο προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο πρώην παράγοντας των «ελαφιών», στην ανάρτησή του ανέφερε ότι η ομάδα έγινε μέρος της παράγκας του ροδίτικου ποδοσφαίρου, κάτι το οποίο τον λυπεί.
Άμεση ήταν η αντίδραση από την πλευρά της Ρόδου, που με επίσημη ανακοίνωσή της διέψευσε τα λεγόμενα του Νίκου Διακίδη και ανέφερε ότι επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά της.
Ταυτόχρονα, θέση για το θέμα πήρε και ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της Ρόδου « Η Κακιά σκάλα» , χρησιμοποιώντας στην ανακοίνωσή του, σκληρές εκφράσεις.
Αναλυτικά:
Η ανάρτηση του Νίκου Διακίδη:
« Το μόνο που με λυπεί ποδοσφαιρικά πλέον είναι ότι βλέπω τον σύλλογο που υπηρέτησα με τόση αγάπη και πάθος να είναι μέρος της γνωστής παράγκας των μουσαντέ γκάνγκστερ του ροδίτικου ποδοσφαίρου, μίας παράγκας που είναι υποπαράγκα της σάπιας κόκκινης ομοσπονδίας».
Η ανακοίνωση της Ρόδου:
«Η ανάρτηση σε προσωπική σελίδα του πρώην μέλους του Δ.Σ. της ομάδας μας, ο οποίος έχει διαγραφεί ένεκα άνω των δέκα συνεχών απουσιών από τα διοικητικά συμβούλια μας, αφορούν προσωπικές απόψεις (ανυπόστατες εκ του αποτελέσματος) και σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τον Α.Σ. Ρόδος 1968, τα ενεργά μέλη αυτού και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του. Ο Α.Σ. Ρόδος 1968 σέβεται τα θεσμοθετημένα όργανα του ελληνικού ποδοσφαίρου και έχει απεριόριστη εμπιστοσύνη στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου και στην προϊστάμενη αρχή αυτής, την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.). Τέλος, ο Α.Σ. Ρόδος 1968, επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα του.
Υ.Σ. Η κοινή αποδοχή από όλες τις ομάδες ότι η ομάδα μας είναι η καλύτερη στο
πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου , αποδεικνύει το ανυπόστατο
κάθε παρόμοιας συκοφαντικής δήλωσης .
Ρόδος 14/02/2016
Εκ του Δ.Σ. του Α.Σ. Ρόδος 1968».
Η ανακοίνωση της «Κακιάς σκάλας»:
«Και εκεί όπου η φετινή διοίκηση της ομάδας μας κατάφερε το απίστευτο, να μας βγάλει πρωταθλητές από τις αρχές του Δεκέμβρη. Και εκεί που το μόνο μέλημα όλων των ανθρώπων της ομάδας μας είναι να προγραμματιστεί ενόψει των μπαράζ ανόδου. Και εκεί που η ΡΟΔΟΣ μας ξαναγίνεται μεγάλη, βήμα – βήμα. Κάπου ‘’εκεί’’ επανεμφανίζονται φαντάσματα από το πρόσφατο παρελθόν, άνθρωποι που τους έχει ξεβράσει η δική μας κοινωνία, η κοινωνία των αληθινών ‘’Ελαφιών’’, γιατί πολύ απλά δεν μπήκαν ποτέ στην οικογένειά μας, ήταν πάντα ξένοι. Εμφανίζονται άνθρωποι καιροσκόποι, που ξεκάθαρο στόχο έχουν τη διάλυση, όχι μόνο της δικής μας ομάδας αλλά και άλλων σωματείων του νησιού, με στόχο την δημιουργία ενός ‘’ποδοσφαιρικού Φρανκενστάιν’’. Ενός πειράματος που έχει δοκιμαστεί στο πρόσφατο παρελθόν και έχει αποτύχει παταγωδώς. Ενός πειράματος που είναι προσβλητικό για την ίδια την ιστορία της ομάδας μας. Εμφανίζονται στα πόδια μας γυρολόγοι του ποδοσφαίρου, νεόκοποι μικροπαράγοντες που θέλουν να αποκτήσουν λόγο στην κοινωνία μας. Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Ρόδου ‘’Η Κακιά Σκάλα’’ είναι εδώ και είναι δυνατός. Στέκεται όρθιος μετά από τέσσερα χρόνια στο Α’ τοπικό και λογοδοτεί στην κοινωνία μας. Η σημερινή διοίκηση πρέπει να στηριχθεί από το σύνολο των φιλάθλων της αγαπημένης μας ομάδας και έτσι θα γίνει. Έχει όραμα και ανιδιοτελή αγάπη για το ‘’Ελάφι’’ μας και σαν οπαδοί βάζουμε την ‘’πλάτη’’ μας. Η ομάδα μας δεν έχει καμία σχέση με κανένα κατεστημένο του Ελληνικού ποδοσφαίρου και αυτό το πληρώνει με την απουσία της από τις επαγγελματικές κατηγορίες εδώ και αρκετά χρόνια. Ευχόμαστε οι γυρολόγοι να πάνε πιο σύντομα από το καλοκαίρι στην αγαπημένη τους ομάδα και να την… βοηθήσουν να μείνει πολλά ακόμα χρόνια στο τοπικό, ξέρουν αυτοί τον τρόπο! Τέλος, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Ρόδου ‘’Η Κακιά Σκάλα’’ καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο του νησιού να μας ακολουθήσει στην Κω, στο παιχνίδι με τον Ανταγόρα, όπου θα δώσουμε το ‘’παρών’’ οργανωμένα, στο παιχνίδι με τον Διαγόρα, όπου με νίκη θα κάνουμε μία άτυπη φιέστα τίτλου και μία εβδομάδα αργότερα στην Κάλυμνο όπου θα είμαστε και εκεί».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ