Ρεπορτάζ

Αψυχολόγητη παραίτηση του Τάσου Σπανού από τα καθήκοντά του

Νερό στον μύλο της εσωστρέφειας για λόγους κακώς εννοούμενου πολιτικού prestige έβαλε χθες με επιστολή παραίτησης από τα αξιώματα που του όρισε ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης ο πρόεδρος της ΔΕΡΜ ΑΕ και εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής ενότητας Ρόδου κ. Τάσος Σπανός.
Ο κ. Σπανός από προχθές, όταν διέρρευσε η απόφαση του δημάρχου Ρόδου κ. Καμπουράκη να ορίσει ως αντιδήμαρχο Αφάντου και ακίνητης περιουσίας τον κ. Βασίλη Μανέτα, τον οποίο θα διαδεχθεί στην προεδρία της ΔΕΥΑ Ρόδου ο κ. Γιάννης Καμπούρης, ήδη είχε γνωστοποιήσει με ποικίλους τρόπους την δυσαρέσκειά του.
Η ανάληψη των καθηκόντων του προέδρου της ΔΕΡΜ ΑΕ, μετά την αποπομπή του κ. Γιάννη Ιατρίδη, δεν εξελήφθη από τον κ. Σπανό, ως τιμή και αναβάθμιση στο πρόσωπό του ούτε μάλλον και το γεγονός ότι αναλαμβάνει τα ίδια καθήκοντα που είχε ως αντιδήμαρχος Αφάντου στην πόλη της Ρόδου.
Ξέχωρα που το έργο του στην κοινότητα Αφάντου επισκίαζε συχνά η αντιπαράθεση που είχε με τον πρόεδρο του τοπικού συμβούλου κ. Γιώργο Μπακίρη.
Εν πάση περιπτώσει στην επιστολή παραίτησης που υπέβαλε αναφέρονται τα εξής:
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Ν. ΣΠΑΝΟΣ-ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
Αφάντου 14/1/2022
Αρ. Πρωτ.: 6/2898
ΠΡΟΣ: 1. Δήμαρχο Ρόδου
2. Πρόεδρο Δ.Σ. Ρόδου
Θέμα: Παραίτηση από τα αξιώματα του Προέδρου Δ.Ε.Ρ.Μ.Α.Ε. και Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Δημοτικής Ενότητας Ρόδου.
Λόγοι προσωπικοί μου επιβάλλουν να υποβάλω την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου της Δ.Ε.Ρ.ΜΑ.Ε. και του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου.
Παραμένω στο Δημοτικό Συμβούλιο με την παράταξη που εκλέχθηκα ως απλός δημοτικός σύμβουλος με πλήρη και απόλυτο σεβασμό στην εντολή που μου έδωσαν οι πολίτες.
Ευχαριστώ όλους τους πολίτες της Ρόδου, τους υπαλλήλους της ΔΕ Αφάντου, της ΔΕ Πεταλούδων και της Δ.Ε.Ρ.Μ.Α.Ε. για την αγάπη τους, την απόλυτη στήριξή τους και για την υποδειγματική συνεργασία που είχαμε.

Αναστάσιος Ν. Σπανός
Δημοτικός Σύμβουλος

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου