Αθλητικά

Πάνθηρες: Ενημερώθηκαν για του νέους κανονισμούς διαιτησίας

Σε σεμινάριο κανονισμών διαιτησίας συμμετείχαν οι Πάνθηρες Ρόδου. Μετά από επιθυμία των ίδιων, επισκέφθηκαν την Τρίτη το βράδυ τα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου και ενημερώθηκαν για πολλά και ενδιαφέρονται θέματα από τον αρχιδιαιτητή και υπεύθυνο ανάπτυξης Κώστα Ζανεττίδη. Το «παρών» έδωσαν τα παιδιά της ανδρικής ομάδας αλλά και της Κ-16, καθώς και οι γενικοί αρχηγοί, οι προπονητές αλλά και ο ίδιος ο πρόεδρος Κώστας Διάκου.
Τους έγινε ενημέρωση γύρω από το τροποποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι αλλά και πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα. Οι Πάνθηρες, πιστοί στην φιλοσοφία τους που είναι η σωστή λειτουργία όλων των τμημάτων τους, θεωρούν πάρα πολύ σημαντικό να είναι ενημερωμένοι όλοι όσοι ασχολούνται για τους νέους κανονισμούς της διαιτησίας προκειμένου να είναι προετοιμασμένοι όταν πηγαίνουν στα γήπεδα. Ήταν ένα εποικοδομητικό δίωρο καθώς άπαντες έμαθαν πολλά καινούργια πράγματα σχετικά με τους κανονισμούς και αυτό είναι ασφαλώς πάρα πολύ σημαντικό.
Μιλώντας για τη συμμετοχή των Πανθήρων, στο σεμινάριο, ο πρόεδρος Κώστας Διάκου δήλωσε τα ακόλουθα:
«Στους Πάνθηρες θεωρούμε αναπόσπαστο κομμάτι ενός αγώνα τους διαιτητές. Άλλωστε χωρίς αυτούς δεν μπορεί να γίνει κανένα παιχνίδι. Η συμμετοχή τους είναι πάρα πολύ σημαντική. Αυτό που θέλουμε σαν Ακαδημία είναι όλα τα παιδιά μας να είναι ενημερωμένα πάνω στο ποδόσφαιρο και φυσικά τους κανονισμούς. Είναι πολύ βασικό άπαντες να είναι καλοί γνώστες. Κάποια στιγμή στο μέλλον θα οργανώσουμε κάτι αντίστοιχο και για τα μικρότερα τμήματα. Το μήνυμα που πάντοτε στέλνουμε στα παιδιά των τμημάτων μας είναι να σέβονται τους διαιτητές και να προσπαθούν να συνεργάζονται μαζί τους προκειμένου να ολοκληρώνονται όλοι οι αγώνες χωρίς προβλήματα. Θα θέλαμε και δημόσια να ευχαριστήσουμε τους διαιτητές και ιδιαίτερα τον κ. Κώστα Ζανεττίδη για τα όσα μας είπε. Ήταν πράγματι ένα πολύ ενδιαφέρον δίωρο γιατί μάθαμε πολλά πράγματα όλοι μας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου