Στην έναρξη του συνεδρίου με θέμα «Τεχνολογίες αιχμής στην αρχαία Ελλάδα» που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου σε συνεργασία με τη HELLENIC STUDIES “PAIDEIA” STUDY ABROAD IN GREECE στο χώρο του καταλύματος της Ισπανίας στη Ρόδο στις 12.1.2018 παρέστη και απεύθυνε χαιρετισμό ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος.

Eπισήμανε τη σημασία τού συνεδρίου, τη μεγάλη ιστορική παρακαταθήκη που έχουμε οι σύγχρονοι Έλληνες, αφού από τη χώρα μας αναδύθηκε στην αρχαιότητα ο πολιτισμός και έγινε γνωστός στον υπόλοιπο κόσμο. Συνεχάρη τον καθηγητή κ. Τομάζο (επικεφαλής του “PAIDEIA”) για τις επιτυχημένες προσπάθειές του να διαδώσει τα ελληνικά γράμματα στο εξωτερικό και ζήτησε τη στήριξη τής επίσημης Πολιτείας για την πραγματοποίηση παρόμοιων συνεδρίων, που συνδέουν το παρελθόν με το παρόν και διακρίνονται για την επιστημονική προσφορά τους.

 

  • Στα πλαίσια των επαφών του με τους αυτοδιοικητικούς φορείς, ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος παρέστη στις 11.1.2018 στην πρώτη συνεδρίαση τού νέου έτους τού Δήμου Ρόδου και στις 12.1.2018 το απόγευμα στην κοπή πίτας των εργαζομένων της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ρόδου (Δ.Ε.Υ.Α.Ρ.). Στις τοποθετήσεις του ο κ. Χ. Κόκκινος (πέραν των καθιερωμένων ευχών για τη νέα χρονιά), αναφέρθηκε στην επιτακτική ανάγκη συνεργασίας και εντατικοποίησης των προσπαθειών όλων όσων υπηρετούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση προς όφελος της κοινωνίας μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ