Ειδήσεις

«Δεν κατανοεί τον θόρυβο» ο διοικητής του ΙΚΑ!!

Ο διοικητής του ΙΚΑ κ. Ρ. Σπυρόπουλος απέστειλε προς τον δήμαρχο Ρόδου κ. Στάθη Κουσουρνά, την ακόλουθη επιστολή: 
Κύριε Δήμαρχε, 
Δεν κατανοώ ειλικρινά τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί σχετικά με τη συνέχιση της λειτουργίας των υπηρεσιών του ΙΚΑ στον Αρχάγγελο. Στον Αρχάγγελο θα συνεχίσουν να λειτουργούν υποδομές του ΙΚΑ- ΕΤΑΜ οι οποίες θα εξυπηρετούν με πληρότητα τους ασφαλισμένους και τις επιχειρήσεις.
Η διάθεση κτιριακών υποδομών από την δημοτική αρχή είναι επιθυμητή στο βαθμό που υπάρχουν ανάλογοι και κατάλληλοι χώροι. Η επιλογή μας αυτή στοχεύει στην συμπίεση των λειτουργικών μας δαπανών. Στο βαθμό όμως που η δημοτική αρχή αδυνατεί να διαθέσει κτιριακές υποδομές οι υπηρεσίες του ΙΚΑ- ΕΤΑΜ θα στεγαστούν σε ενοικιαζόμενους χώρους.
Τέλος, καθώς αναφέρεστε στις δυσχέρειες που θα προκύψουν σε χιλιάδες ασφαλισμένους με προβλήματα υγείας προκειμένου να διανύουν 30 έως 100 χλμ για να εξυπηρετηθούν θα ήθελα να σας κάνω γνωστό ότι οι παροχές υπηρεσιών υγείας δεν αφορούν πλέον το ΙΚΑ- ΕΤΑΜ αλλά τον ΕΟΠΥΥ. 
Ο Διοικητής του ΙΚΑ- ΕΤΑΜ 
Ροβέρτος Σπυρόπουλος

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου