Τοπικές Ειδήσεις

Το «κόκκινο ποτάμι» ένα «ανεξήγητο φυσικό φαινόμενο» σήμερα στους πλημμυρισμένους δρόμους της Καλύμνου

Οι πλημμυρισμένοι δρόμοι και οι ορμητικοί χείμαρροι σε κάθε νεροποντή, είναι ένα πλέον σύνηθες φαινόμενο για την Κάλυμνο, αλλά η σημερινή εικόνα εξέπληξε τους περαστικούς, καθώς βρέθηκαν μπροστά σε ένα θέαμα μοναδικό, ένα «κόκκινο ποτάμι» που διέσχιζε τους κεντρικούς δρόμους του νησιού.
Έκπληκτοι οι Καλύμνιοι σήμερα, καθώς βρίσκονταν εγκλωβισμένοι σε διάφορα σημεία, αφού ολόκληρο το κέντρο της Πόλης ήταν απροσπέλαστο από τους ορμητικούς χειμάρρους, διαπίστωσαν πως σε κάποια στιγμή το νερό είχε γίνει «κόκκινο» και διέσχιζε όλο το κεντρικό οδικό δίκτυο της Πόθιας, κατεβαίνοντας από τα περίχωρα και συγκεκριμένα από την περιοχή Ποταμοί.

Πολλοί ήταν εκείνοι που συνδύασαν το “φαινόμενο” αυτό με την δραματική σειρά του OPEN “Το κόκκινο Ποτάμι”, που αναφέρεται στην δραματική ιστορία της γενοκτονίας των Ποντίων, αλλά μετά από έρευνα διαπιστώθηκε πως πρόκειται για απλή … σύμπτωση!

Αναμένονται οι ερμηνείες των … ειδικών επιστημόνων καθώς αποτελεί ένα … γεωφυσικό φαινόμενο (!) άξιο μελέτης … ενώ ευελπιστούμε πως απόψε το απόγευμα στην συνεδρίαση διά τηλεδιάσκεψης του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα έχει μοναδικό θέμα την συζήτηση της ΠΡΩΤΗΣ προμελέτης για την αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων στην Κάλυμνο από τα νερά της βροχής, να τεθεί και το μοναδικό αυτό “φαινόμενο” και να δοθεί μια πρώτη εξήγηση …

Πηγή: palmostiskalymnou.blogspot.com

 

Δημοσίευση

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου