Στην προκήρυξη ανοιχτού διαγωνισμού, συνολικού προϋπολογισμού 100.000 ευρώ, για την εκτέλεση του έργου «Διάνοιξη και βελτίωση δημοτικών οδών στην περιοχή Τραπεζία, της δημοτική ενότητα Αφάντου», «προχώρησαν» οι τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου, για την επίλυση του προβλήματος πρόσβασης στις οικίες τους, που αντιμετώπιζαν τα τελευταία χρόνια οι κάτοικοι της περιοχής.
Ειδικότερα το έργο χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από ιδίους πόρους του Δήμου Ρόδου. Σύμφωνα με την τεχνική μελέτη που συνέταξαν οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου, μεταξύ άλλων, προβλέπεται, η διάνοιξη και ασφαλτόστρωση της οδού, προκειμένου να αποκατασταθεί η βατότητα και η εύκολη πρόσβαση των κατοίκων. Καταλυτική ημερομηνία λήξης προθεσμίας υποβολής των προσφορών, έχει ορισθεί η Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019.
«Διαθέσαμε 3 εκ. ευρώ από ιδίους πόρους του δήμου και υλοποιούμε έργα ανακατασκευής και ασφαλτόστρωση δημοτικών οδών, για κάθε δημοτική ενότητα του Δήμου Ρόδου ξεχωριστά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος και συμπλήρωσε. «Με τα έργα αυτά βελτιώνουμε την ασφάλεια τμημάτων του δημοτικού οδικού δικτύου και διευκολύνουμε την πρόσβαση των πολιτών, με στόχο τη διαμόρφωση ασφαλέστερων συνθηκών μετακίνησης».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ