Την αντίδραση της Φώφης Γεννηματά και των κορυφαίων στελεχών της παράταξης προκάλεσε το δημοσίευμα των Νέων για το άνοιγμα των λογαριασμών του Κώστα Σημίτη.
Η Φώφη Γεννηματά επικοινώνησε το πρωί με τον Κώστα Σημίτη και τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και όπως έχει ήδη επισημάνει στις δημόσιες ομιλίες της είναι αποφασισμένη να μην επιτρέψει την σπίλωση της δημοκρατικής παράταξης.
Η στοχοποίηση του πρώην πρωθυπουργού θεωρείται μέρος ενός σχεδίου της κυβέρνησης να σπιλώσει και στη συνέχεια να λεηλατήσει εκλογικά το Κίνημα Αλλαγής.
Ωστόσο, όπως τονίζουν αυτή η επιχείρηση σπίλωσης θα έχει τα εντελώς αντίθετα αποτελέσματα αφού φαίνεται ότι συσπειρώνει τη βάση της παράταξης. Στο Κίνημα Αλλαγής υπάρχει κλίμα μετωπικής σύγκρουσης με το Μέγαρο Μαξίμου αφού όπως τονίζουν κορυφαία στελέχη του κόμματος «δεν έχουμε άλλη επιλογή για να προστατευθεί ο χώρος».
Στο θέμα το άνοιγμα των λογαριασμών του Κώστα Σημίτη αναφέρθηκε και ο Ευ. Βενιζέλος από το βήμα της Βουλής κατά την τοποθέτησή του στη συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση που ξεκίνησε το μεσημέρι της Τετάρτης.

«Εδώ σήμερα ξεκινάει η διαδικασία της συναινετικής υποτίθεται αναθεώρησης και πληροφορούμαστε ότι διενεργείται έρευνα στους λογαριασμούς του Κώστα Σημίτη. Δηλαδή κάποιοι θέλουν να αμαυρώσουν το εμβληματικό πρόσωπο του ευρωπαϊκού κεκτημένου της χώρας! Ματαιοπονούν αλλά εκτίθενται και εκθέτουν και τη δικαιοσύνη» σημείωσε ο κ. Βενιζέλος

«Είναι επικίνδυνοι και απόλυτα προβλέψιμοι. Μπροστά στον πανικό τους και την αγωνία να χτυπήσουν τη δημοκρατική παράταξη είναι ικανοί να σπιλώσουν μέχρι και τον Ελευθέριο Βενιζέλο» ανέφερε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ