Ειδήσεις

Σε απεργία και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας την Πέμπτη

Η Ενωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας αποφάσισε να συμμετέχει και αυτή στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ που είναι προγραμματισμένη για αύριο.

Οπως ενημέρωσε μάλιστα η Ενωση, θα προχωρήσει και σε δύο 5ωρες στάσεις εργασίας, την Κυριακή 18 Οκτωβρίου από τις 13:30 ως τις 18:30 και την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου από τις 07:30 έως τις 12:30.

Οπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, τα αιτήματά τους αφορούν το σχέδιο νόμου «Σύσταση, λειτουργία και αρμοδιότητες Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας και ρύθμιση ζητημάτων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας», μέσω του οποίου τονίζουν πως «θίγονται θεσμικού χαρακτήρα δικαιώματα των μελών μας και ειδικότερα οι προτεινόμενες διατάξεις που αφορούν σε θεσμικά και μισθολογικά ζητήματα (κατάρτιση Σχεδίου Επιδόσεων και σύνδεσή του με το επίδομα και την αποζημίωση Eurocontrol, ασφάλεια πτυχίου, κ.λπ.) καθώς και τη μη καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών μας κατά τον μήνα Σεπτέμβριο».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου