Τοπικές Ειδήσεις

Κάλεσμα κοινής δράσης με την Επιτροπή Αγώνα Νότιας Ρόδου

Ο σύλλογος εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου στα πλαίσια της προσπάθειας μας να συγκροτήσουμε κοινή δράση με άλλα σωματεία, φορείς πάνω σε ζητήματα της δημόσιας υγείας, εκφράζουμε την συμπαράσταση μας στον αγώνα της Επιτροπής Αγώνα των κατοίκων της Ν. Ρόδου και υποστηρίζουμε τα αιτήματα για:

· να ξαναρχίσουν οι καθημερινές εφημερίες στο Π.Ι. ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ

· να γίνουν προσλήψεις νοσηλευτικού-ιατρικού προσωπικού και διασωστών του ΕΚΑΒ ώστε να λειτουργεί το Π.Ι. ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ όλο το 24ωρο 365 ημέρες τον χρόνο, με ασθενοφόρο

· να αναβαθμιστεί το Π.Ι. ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ σε ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ

· να αυξηθεί γενναία ο κρατικός προϋπολογισμός για την δημόσια υγεία

Καλούμε τα μέλη του συλλόγου μας να πάρουν μέρος στην κινητοποίηση που εξήγγειλε η επιτροπή αγώνα την Τρίτη 15/10 στις 18:00 μπροστά από το ιατρείο του Γενναδίου. Τα αιτήματα είναι κοινά και μας αφορούν όχι μόνο ως κάτοικοι του νησιού, αλλά και ως εργαζόμενοι του νοσοκομείου. Ολοένα ο ρόλος του νοσοκομείου αλλοιώνεται και ενώ με τις ελλείψεις σε προσωπικό και σε υλικοτεχνικές υποδομές αδυνατούμε να παρέχουμε σύγχρονη δευτεροβάθμια φροντίδα υγείας, λόγω της υπολειτουργίας των κέντρων υγείας του νησιού, έχουμε επιφορτιστεί και όλη την πρωτοβάθμια φροντίδα, με ότι συνεπάγεται αυτό για την λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Μπαρός Χαρίλαος

Ιατρίδης Στέφανος

Γιαλλούσης Γιώργος

Οικονόμου Μαρία

Αγγελή Ελένη

Καζούλη Φαίδρα

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου