Αθλητικά

Πειθαρχική Επιτροπή: Το ποινολόγιο του τοπικού

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΔ οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής που αφορούν τις ποινές των ποδοσφαιριστών, την τύχη των μη διεξαχθέντων αγώνων και τις παραπομπές των διαιτητών.
Η Π.Ε. δικαίωσε την ομάδα του Αστέρα Μασάρων για την μη προσέλευση της στο παιχνίδι με την Δόξα Καρδάμαινας και αποφάσισε τον επαναορισμό της αναμέτρησης μέσα στις επόμενες 15ημέρες.
Αναλυτικά όλες οι αποφάσεις της Π.Ε.:
Ποινές ποδοσφαιριστών
Θύελλα Πυλώνας- Ακουσίλαος στις 9/10 (Κύπελλο)
Στον ποδοσφαιριστή του Ακουσίλαου, Α. Παστό, ποινή δύο αγωνιστικών για υβριστική συμπεριφορά σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή (άρθρο 10’ παρ. 1β του Π.Κ.).
Δήμητρα Δαματριάς- Διγενής στις 8/10 (Κύπελλο)
Στον ποδοσφαιριστή της Δήμητρας Δαματριάς, Π. Θεουλάκη, ποινή μίας αγωνιστικής για προφανή ευκαιρία για γκολ (άρθρο 10’ παρ. 1α περ. III του Π.Κ.).
Στον ποδοσφαιριστή της Δήμητρας Δαματριάς, Eμμ. Τριαλώνη, ποινή μίας αγωνιστικής για επικίνδυνο παίξιμο σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή, 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α περ. I του Π.Κ.).
Στον ποδοσφαιριστή της Δήμητρας Δαματριάς, Δ. Χρονόπουλο, ποινή δύο αγωνιστικών για υβριστική συμπεριφορά σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή (άρθρο 10’ παρ. 1β του Π.Κ.).
Στον ποδοσφαιριστή του Διγενή, Α. Μοσκιού, ποινή δύο αγωνιστικών για υβριστική συμπεριφορά σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή (άρθρο 10’ παρ. 1β του Π.Κ.).
Ομόνοια Γενναδίου- Νηρέας στις 9/10 (Κύπελλο)
Στον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας Γενναδίου, Γ. Βενετσάνο, ποινή μίας αγωνιστικής για παράβαση κανόνων παιχνιδιού (υποσχόμενη επίθεση), 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α περ. III του Π.Κ.).
Στον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας Γενναδίου, Αντ. Βενετσάνο, ποινή μίας αγωνιστικής για επικίνδυνο παίξιμο σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή, 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α περ. I του Π.Κ.).
Στο σωματείο της Δήμητρας Δαματριάς επιβάλλεται αυτοδίκαια χρηματική ποινή πενήντα ευρώ (3 αποβολές) (άρθρο 16’ παρ. 2’ του Π.Κ.).
Μη διεξαχθέντες αγώνες
Δόξα Καρδάμαινας- Αστέρας Μασάρων στις 01/10 (3η αγωνιστική)
Η Πειθαρχική Επιτροπή αποφαίνεται ότι, η αδυναμία προσέλευσης της ομάδος του Αστέρα Μασάρων στον αγώνα με την Δόξα Ψίνθου την 01/10.2016 για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα της (άρθρο 17’ παρ.3’ του Κ.Α.Π. και του Άρθρου 9’ της προκήρυξης του Πρωταθλήματος, κεφ. «Ειδικές Διατάξεις Μετακινούμενων Σωματείων»), απαλλάσσει την ομάδα Αστέρα Μασάρων από την αποδιδόμενη σε αυτό πειθαρχική παράβαση.
Διατάσσει τον επανορισμό του μη τελεσθέντος αγώνα, μέσα σε χρονικό διάστημα εντός δεκαπέντε ημερών από την ημέρα έκδοσης της απόφασης, σύμφωνα με την διάταξη του άρθρου 21’ παρ. 1’ περ. α’ του Κ.Α.Π.
Παραπομπή διαιτητών
Παραπέμπεται στην Ε.Ε. της ΕΠΣΔ ο διαιτητής του αγώνα Ομόνοια Γενναδίου- Νηρέας στις 9/10/2016 κ. Α. Κάζας για εσφαλμένη εφαρμογή διάταξης του Άρθρου 10’ του Π.Κ.
Παραπέμπεται στην Ε.Ε. της ΕΠΣΔ ο διαιτητής του αγώνα Δήμητρα Δαματριάς- Διγενής στις 8/10/2016 κ. Γ. Μπαχαρίδης για πλημμελή εφαρμογή του άρθρου 15’ του Κ.Α.Π. και του άρθρου 10’ του Π.Κ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου