Πολιτιστικά

Έκθεση Φωτογραφίας της Νίκης Σπάρταλη

Αγάπη, ανασφάλεια, πρέπει, θέλω, φόβος, αδιέξοδο, αναζήτηση, άγχος, γαλήνη… Εντός μας συνυπάρχουν τόσα διαφορετικά συναισθήματα, ένστικτα και απομεινάρια του παρελθόντος, που τελικά η καθημερινότητά μας είναι μια ατέρμονη μάχη ανάμεσα στο μυαλό και την καρδιά. Η Νίκη, ψάχνοντας τις δικές της ισορροπίες στον δρόμο προς την ουτοπία της ευτυχίας, χρησιμοποίησε την τέχνη της για να εκφράσει, για πρώτη ουσιαστικά φορά, το δικό της ΕΝΤΟΣ δημόσια. Οι φωτογραφίες της, αν και τεχνικά άρτιες, ακουμπούν το δάχτυλο πάνω στις ατέλειες, τις αδυναμίες και τις εσωτερικές ανησυχίες του σύγχρονου ανθρώπου, μέσα από μια μοντέρνα καλλιτεχνική ματιά.

Σας καλούμε λοιπόν να ανακαλύψετε κομμάτια και του δικού σας εαυτού στην έκθεση φωτογραφίας της Νίκης Σπάρταλη, με τίτλο «Εντός», που θα πραγματοποιηθεί στην Οπλοθήκη De Milly από την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021. Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 18:00-22:00. Eίσοδος Eλεύθερη.

Ευχαριστούμε την Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου για την παραχώρηση του χώρου.

INFO:

Εγκαίνια : Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 ● Οπλοθήκη De Milly

Διάρκεια: 17/09/2021 -01/10/2021

Ώρες λειτουργίας: Kαθημερινά 18:00-22:00

Eίσοδος Eλεύθερη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου