Βαθιά χαραγμένη στις μνήμες των ανθρώπων της Τήλου και του ΟΦ Ιστρίου θα μείνει η περασμένη Κυριακή. Κυρίως δε θα τη θυμάται το τιμώμενο πρόσωπο του φιλικού που διοργάνωσαν οι δύο ομάδες στο γήπεδο της πρώτης και το οποίο, για την καταγραφή στην ιστορία και μόνο, έκλεισε στο ισόπαλο 1-1. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νίκος Κωστίδης είχε την ευκαιρία να θυμηθεί γιατί αγάπησε τα δύο σωματεία και γιατί αγαπήθηκε, με τη συγκίνηση να κορυφώνεται στο ημίχρονο του αγώνα, όταν και βραβεύτηκε για την προσφορά του, μαζί με τη δήμαρχο Τήλου, Μαρία Καμμά.
Με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, η διοίκηση του ΟΦ Ιστρίου ευχαρίστησε την οικοδέσποινα για την υποδειγματική φιλοξενία της, ευχόμενη κάθε επιτυχία στις διοργανώσεις της νέας σεζόν:
«Σας ευχαριστούμε πού για το σημερινό φιλικό. Είναι τεράστιο το έργο και η προσφορά του συλλόγου σας στο Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο, αλλά κυρίως είστε πηγή ζωής για το όμορφο νησί σας. Αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες σας και τις αντιξοότητες να συντηρηθεί μια αξιοπρεπέστατη ομάδα στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΔ. Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, μπράβο σας!! Εμείς να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, να έχετε υγεία και κουράγιο, και ό, τι χρειαστείτε και έχουμε την δυνατότητα να βοηθήσουμε είμαστε δίπλα σας, γιατί για εμάς το ποδόσφαιρο είναι αιτία για να ενώνει τους ανθρώπους. Σας ευχαριστούμε και πάλι!! Συγχαρητήρια και στις γυναίκες του συλλόγου σας για τον μπουφέ που ετοιμάσανε!!»
Η απάντηση της Τήλου ήταν λακωνική μεν, εγκάρδια δε:
«Σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια . Λόγια σαν και αυτά είναι που μας δίνουν κουράγιο για την δύσκολη συνέχεια . Σας ευχόμαστε και πάλι τα καλύτερα».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ