ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διαγόρας- Ποδηλασία: Δεύτερο χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πίστας

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Διαγορας- Ποδηλασια

Κων­στα­ντί­νος Κων­στά­ντου­ρας και Νίκος Δρά­κος… έφε­ραν την δεύ­τε­ρη διά­κρι­ση για το τμή­μα­τα πο­δη­λα­σί­ας του Δια­γό­ρα στο Πα­νελ­λή­νιο Πρω­τά­θλη­μα Πί­στας Αν­δρών- Γυ­ναι­κών.

Μετά το χάλ­κι­κο με­τάλ­λιο στο αγώ­νι­σμα του ομα­δι­κού πουρ­σουίτ 4 χλμ, ο «γη­ραιός» κα­τέ­κτη­σε ακόμα ένα χάλ­κι­νο με­τάλ­λιο, αυτή την φορά στον αγώνα μά­ντι­σον 30 χλμ., με τους Κων­στά­ντου­ρα και Δράκο.

Ανα­λυ­τι­κά η ανα­κοί­νω­ση που εξέ­δω­σε Δια­γό­ρας

«Ένα ακόμη χάλ­κι­νο με­τάλ­λιο κα­τέ­κτη­σε ο Γ.Σ. Δια­γό­ρας στο Πα­νελ­λή­νιο Πρω­τά­θλη­μα Πο­δη­λα­σί­ας Πί­στας Αν­δρών, που πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε στο Ολυ­μπια­κό πο­δη­λα­το­δρό­μιο της Αθή­νας!

Στο μά­ντι­σον, η ομάδα του ΄΄γη­ραιού­΄΄, απο­τε­λού­με­νη από τους Κων­στα­ντί­νο Κων­στά­ντου­ρα και Νίκο Δράκο, κα­τέ­κτη­σε την τρίτη θέση!

Στο κέι­ριν, ο Αν­δρέ­ας Κα­λα­θε­νός τερ­μά­τι­σε στην πέμ­πτη θέση».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.