ΟΜΟΡΦΟ ΘΕΑΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΦΟ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕ ΣΜΙΘ

 

Συνεχίζονται οι ιστιοπλοϊκοί αγώνες που διοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου για το 2017 με τον αγώνα «ΝΕΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ». Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Σεπτεμβρίου στη Ρόδο και συγκεκριμένα εντός του κόλπου της Ιξιάς, προσφέροντας όμορφο θέαμα σε όσους βρεθούν στο λόφο του Μόντε Σμιθ και στις Κάτω Πέτρες. Στα πλαίσιά του αγώνα θα πραγματοποιηθούν τρεις παράκτιες ιστιοδρομίες, δυο το Σάββατο και μια την Κυριακή. Οι εκκινήσεις θα δοθούν στις 11:00 πμ τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή.

Τα ιστιοπλοϊκά σκάφη θα έχουν ως κυβερνήτες νέους ιστιοπλόους, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι απόφοιτοι της Σχολής του Συλλόγου, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν τις ικανότητές τους και να εφαρμόσουν όσα έχουν μάθει πλάι στους έμπειρους καπετάνιους των σκαφών του Συλλόγου.

Στα πλαίσια του αγώνα, την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 21:30 είναι προγραμματισμένη η καθιερωμένη συγκέντρωση κυβερνητών, στην θα δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες στους αγωνιζόμενους από τα μέλη της Επιτροπής Αγώνων. Η συγκέντρωση κυβερνητών θα γίνει στις εγκαταστάσεις του ΑΣΙΑΘΡ στην Μαρίνα Μανδρακίου.

Οι οδηγίες πλου και άλλες πληροφορίες του  αγώνα ΝΕΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ καθώς και η μέχρι σήμερα κατάταξη των αγώνων του 2017, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΙΑΘΡ – www.asiathr.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ