Στο γήπεδο Καλυθιών, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον τοπικό Απόλλωνα θα βρεθεί το Σάββατο στις 16:45 ο Διγενής Κοσκινού, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Το συγκρότημα του Σάσα Γιόνοβιτς που επιστρέφει στην μεγάλη κατηγορία του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια, θέλει να ξεκινήσει με ένα θετικό αποτέλεσμα τις φετινές του επίσημες υποχρεώσεις.
Φυσικά οι Κοσκινιάτες γνωρίζουν ότι θα έχουν δύσκολη αποστολή, αφού ο Απόλλωνας έχει ενισχυθεί σημαντικά στην θερινή μετεγγραφική περίοδο, ωστόσο, θεωρούν ότι έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και έχουν τις δυνατότητες να φύγουν με πόντο ή πόντους στις αποσκευές τους από το γήπεδο Καλυθιών.
Το ευχάριστο για τον νεαρό τεχνικό του Διγενή είναι ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, αφού εκτός από τον τιμωρημένο Σταύρο Νίκα ( «κουβαλάει» τιμωρία μίας αγωνιστικής από την περασμένη σεζόν όταν αγωνιζόταν στην ομάδα της Κύπρου), όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεσή του για να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία για την σαββατιάτικη αναμέτρηση, συνεχίστηκε χθες και θα ολοκληρωθεί σήμερα στο γήπεδο Κοσκινού, με ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων, στημένες μπάλες και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ