Τοπικές Ειδήσεις

Ευχαριστήριο εργαζομένων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας στον Π. Μπακίρη

Το Δ.Σ. και τα μέλη του Σωματείου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (ΚΚΠΠΝΑ) ευχαριστούν θερμά τον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Παύλο Μπακίρη για την άριστη συνεργασία και την προσφορά του στα ιδρύματα της Ρόδου.

Αναγνωρίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή έσκυψε πάνω στα προβλήματα των ιδρυμάτων και των εργαζομένων και τα αντιμετώπισε δίνοντας λύσεις και προσπαθώντας για το καλύτερο αποτέλεσμα, με τα μέσα που είχε στην διάθεσή του.

Εκφράζουμε την λύπη μας για την αποχώρησή του. Υπήρξε ένας Πρόεδρος που στάθηκε κοντά στο Σωματείο μας, ακούγοντας την φωνή και τα αιτήματά μας, πλησιάζοντας τον κάθε ένα από εμάς ξεχωριστά, με ανθρώπινο πρόσωπο και κατανόηση. Δεν θα ξεχάσουμε την θητεία του κοντά μας και θα θυμόμαστε την άριστη σχέση που δημιουργήθηκε μεταξύ μας.

Εκφράζουμε την ευχή οι δρόμοι μας να διασταυρωθούν και πάλι στον δρόμο της προσφοράς και της υπηρεσίας προς τον συνάνθρωπο και σε κάθε περίπτωση του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε όλους τους τομείς της δραστηριότητάς του.

 

 

Για το Δ.Σ. του ΚΚΠΠΝΑ

 

 

Η Γενική Γραμματέας

 

 

Τσιαϊράκη Αργυρώ

 

 

   

 

Η πρόεδρος

 

 

Τζατζανά Αλεξάνδρα

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου