Τις τελευταίες ημέρες αναπτύχθηκε έντονη φημολογία ότι ανάμειξη στην αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΠΑΕ Διαγόρας έχει η εταιρεία «Ακταίον».
Οι υπεύθυνοι της εταιρείας, με ανάρτηση στο προφίλ που διατηρεί το «Ακταίον» σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, διαψεύδουν κατηγορηματικά οποιαδήποτε ανάμειξή τους στα διοικητικά του «γηραιού».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η εταιρεία Ακταίον δεν έχει ουδεμία σχέση με τις φήμες που μεταδίδουν τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα περί ανάληψης ιδιοκτησίας της “ΠΑΕ Διαγόρας”.
Μέλημά μας είναι η στήριξη του συνόλου του τοπικού Ροδιακού αθλητισμού, έμπρακτη στήριξη που μεταδίδεται σε τακτικά χρονικά διαστήματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.