Τον αντικαταστάτη του Λουκά Μιχαλάκη ο οποίος θα συνεχίσει την αθλητική του πορεία στην ομάδα της ΑΕΡΑ, ανακοίνωσε ο Α.Ο. Πυλίου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο λόγος για το νεαρό Ζαχαρία Ήλιο που ακολουθεί την προετοιμασία του συλλόγου από την πρώτη ημέρα, με τους Κώους να επενδύουν στο ταλέντο του.
Το συγκρότημα του Δημήτρη Χρυσόπουλου επισημοποίησε την απόκτηση του 16χρονου γκολκίπερ, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ο Α.Ο. Πυλίου Κω, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ζαχαρία Ήλιου, πραγματοποιώντας ακόμα μια μετεγγραφική κίνηση ενόψει της ποδοσφαιρικής περιόδου 2020 – 2021.
Ο 16χρονος Κώος τερματοφύλακας, γεννηθείς το 2004, έχει μέχρι σήμερα πραγματοποιήσει σημαντικά βήματα προόδου, επιστέγασμα των οποίων ήταν η συμμετοχή του πέρυσι στην Μικτή U-16 της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και η κλήση του στην U-15 της Εθνικής Ελλάδος! Μάλιστα σε ηλικία μόλις 14 ετών, είχε πραγματοποιήσει την πρώτη του συμμετοχή με την ομάδα του Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω στη Β’ Κατηγορία Δωδεκανήσου.
Η απόκτηση του Ζαχαρία εναρμονίζεται πλήρως, με το πνεύμα που επιδιώκει η διοίκηση του σωματείου να εμφυσήσει στον Α.Ο. Πυλίου Κω, και με τους στόχους που έχουμε θέσει για την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά, που θα βρει την ομάδα μας στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ελλάδος.
Ταυτόχρονα ευχαριστούμε θερμά την ομάδα του Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω για την άριστη συνεργασία, με γνώμονα την πρόοδο των αθλητών του νησιού μας. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να εκπληρώσει τους στόχους και τα όνειρά του με τη φανέλα του Α.Ο. Πυλίου Κω.
Καλώς ήρθες Ζαχαρία στην οικογένειά μας!».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ