Τοπικές Ειδήσεις

Ματαίωση όλων των πανηγυριών της Κάσου, μέχρι τέλος του έτους

Συμμεριζόμενος την ανησυχία των επιδημιολόγων, και με το κίνδυνο μιας ανεξέλεγκτης διασποράς του Covid-19 που ελλοχεύει καθώς επίσης και την διακριτική ευχέρεια που παρέχεται από την πολιτική προστασία προς τους Δημάρχους, προτείνω την ματαίωση όλων των πανηγυριών της Κάσου, μέχρι τέλος του έτους εκτός και αν οι συγκυρίες το επιτρέψουν προγενέστερα. Στα πανηγύρια είναι αδύνατον να εφαρμοστούν τα πρωτόκολλα υγιεινής που ισχύουν λόγω Covid-19 (τήρηση αποστάσεων, συγχρωτισμός κ.ά.). Όμως οι θρησκευτικές και λατρευτικές εκδηλώσεις που έχουν προγραμματίσει οι Μητροπόλεις και οι ιεροί ναοί, θα διεξαχθούν κανονικά με την απαραίτητη τήρηση των μέτρων προστασίας.

Πρέπει η τοπική αυτοδιοίκηση και ειδικά ο Δήμαρχος να αναλάβουν την ευθύνη απέναντι στους συμπολίτες. Είναι ώρα όλοι μας να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων επιδεικνύοντας την ύψιστη ευθύνη γιατί τίποτα δεν έχει ακόμα τελειώσει σε σχέση με την πανδημία

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΝΗΣΟΥ ΚΑΣΟΥ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΜΜ. ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου