ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποχώρησαν πέντε αθλητές από τον Ιπποκράτη

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρελ­θόν απο­τε­λούν από τον Ιππο­κράτη Κω πέντε αθλητές σε σχέση με την περσινή αγω­νι­στική περίοδο. Οι τελευ­ταίοι που απο­χώ­ρη­σαν από την ομάδα είναι ο Δημή­τρης Πλευ­ρά­κης, ο Νώντας Γκο­ρά­τσας και ο Λεω­νί­δας Κατσού­βας και ακο­λού­θη­σαν το δρόμο που χάραξαν κατά τη διάρ­κεια της σεζόν ο Παύλος Τσι­λι­γκί­ρης και ο Γιώργος Χατζη­για­κου­μής, με τον τελευ­ταίο να επι­στρέ­φει σίγουρα στην Α.Ε. Δικαίου. Οι παρα­πάνω αθλητές δεν θα συνε­χί­σουν στον Ιππο­κράτη Κω και πιθα­νό­τατα θα συμ­φω­νή­σουν με κάποιες από τις ομάδες της Κω (Α.Ε. Δικαίου, Ηρακλής 2000, Φοίβος Κω). Έτσι για πολλούς κλείνει ένας μεγάλος κύκλος, με τον Πλευ­ράκη να ήταν επί σειρά ετών ο αρχηγός της ομάδας. Αξίζει να σημειω­θεί ότι πέρσι τραυ­μα­τί­στηκε σοβαρά στο γόνατο και δεν μπόρεσε να βοη­θή­σει όπως επι­θυ­μούσε την ομάδα του, ωστόσο δεν θα συνε­χί­σει στον Ιππο­κράτη.

Το… ευχα­ρι­στώ του Καπλα­νίδη

Με σαφέ­στατη… ειρω­νική διάθεση ο πρώην (πλέον) προ­πο­νη­τής του Ιππο­κράτη Κω Μιχάλης Καπλα­νί­δης ευχα­ρι­στεί θερμά τη διοί­κηση του συλ­λό­γου για τη συνερ­γα­σία. Ανα­λυ­τικά, οι δηλώ­σεις του Μιχάλη Καπλα­νίδη: «Με τη σειρά μου θέλω να ευχα­ρι­στήσω τη διοί­κηση του Ιππο­κράτη για την ευκαι­ρία που μου έδωσε να εκπλη­ρώσω ένα όνειρο ζωής! Την άνοδο της ομάδας στη Β’ Εθνική! Τη μεγα­λύ­τερη επι­τυ­χία του συλ­λό­γου σε ανδρικό επίπεδο! Επίσης θέλω να ευχηθώ στη διοί­κηση του Ιππο­κράτη να δια­τη­ρή­σει ή και να ανε­βά­σει την ομάδα σε επίπεδο που την έφτασα ΕΓΩ και οι ΠΑΙΚΤΕΣ μου ή οι ΠΑΙΚΤΕΣ μου κι ΕΓΩ. Το ίδιο είναι. Ευχα­ρι­στώ».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.