Αθλητικά

Με νέες δυνάμεις εφορμούν στο μέλλον οι Απολλωνιάτες

Η μαζική συμμετοχή των μελών στη Γενική Συνέλευση του περασμένου Σαββάτου , καθώς και το έμπρακτο ενδιαφέρον τους για τις υποθέσεις του σωματείου, συνιστά ίσως το πλέον αισιόδοξο μήνυμα για την επόμενη μέρα του Απόλλωνα Απολλώνων.
Ο σύλλογος μπαίνει σε μία νέα περίοδο δημιουργίας υπό την προεδρία-ξανά- του Σταμάτη Μαργέλλου, τον οποίο θα πλαισιώσουν οι Φώτης Καραμανώλης, Λάμπρος Σελιμάς, Δέσποινα Τσοπανάκη, Ηλίας Κούτρος, Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου, Σάββας Χατζηνικολάου και Βασίλης Πανάγος.
Το νέο Δ.Σ. του Απόλλωνα θα συγκροτηθεί σε σώμα εντός των επόμενων ημερών, ενώ ο ίδιος ο Σταμάτης Μαργέλλος φρόντισε να πει το δικό του «ευχαριστώ» σε όσους στηρίζουν την κοινή προσπάθεια, μέσα από την παρακάτω ανάρτηση σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης:
«Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους Απολλωνιάτες στην καταγωγή και στην ψυχή, που παραβρέθηκαν στις εκλογές του νέου Δ.Σ. του Απόλλωνα. Περισσότερο όμως τους παλιούς παράγοντες και παλαίμαχους ποδοσφαιριστές.
Το γεγονός πως περίμεναν 3 ολόκληρες ώρες για να ψηφίσουν, αποδεικνύει τη μεγάλη τους αγάπη για την ομάδα και το χωριό μας. Επίσης, ευχαριστώ τους δεκάδες Απολλωνιάτες που διένυσαν 100 χιλιόμετρα για να ψηφίσουν.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, δεν έχει ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο. Και θα μπορούσε να ήταν ακόμα μεγαλύτερη. Το ενδιαφέρον ήταν τεράστιο αλλά δεν κατάφεραν όλοι να έρθουν.
Το πλάνο μου ως πρόεδρος εδώ και μια πενταετία είναι σταθερό και έτσι θα συνεχίσω. Θέλω η νεολαία του χωριού μας να αθλείται. Να βελτιωθούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις και να φτιάξουμε επιτέλους ιατρείο και γραφεία για την ομάδα, που δεν έχει από το 1990. Όλα αυτά φυσικά με τη βοήθεια του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου ο οποίος στέκεται πάντα αρωγός στην προσπάθειά μας.
Ευχαριστώ όλους τους παλιούς συνεργάτες μου και είμαι σίγουρος ότι με τους νέους συνεργάτες αλλά και τους εθελοντές που είναι πάρα πολλοί, θα φτιάξουμε κάτι πολύ καλό.
ΥΓ: Όταν είσαι Απολλωνιάτης στην ψυχή και έρχεσαι στη συνέλευση, κάθεσαι για να ψηφίσεις και να ψηφιστείς. Δεν αποχωρείς, διότι έτσι δείχνεις ότι σε νοιάζει μόνο ο εαυτός σου…».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου