Το Galis Basketball 3on3, διεξάγεται υπό την αιγίδα της ΕΟΚ και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Το μεγάλο αθλητικό event περιλαμβάνει δύο ξεχωριστά τουρνουά μπάσκετ 3on3, τα οποία θα διεξαχθούν στη Ρόδο από τις 20 έως τις 23 Ιουνίου 2019 μπροστά από το Δημαρχείο και στην Κω από τις 19 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2019 στην κεντρική πλατεία, με ξεχωριστούς καλεσμένους από το ελληνικό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ και πολλές δράσεις εντός και εκτός γηπέδου. Υπενθυμίζεται πως οι συμμετοχές για το τουρνουά της Ρόδου ολοκληρώνονται το Σάββατο 15/6.
Διοργανωτές του GalisBasketball 3on3 είναι η GalisBasketball 3on3 Events και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Ρόδου και ο Δήμος Κω.
Μεγάλος χορηγός του τουρνουά είναι ο ΟΠΑΠ. Επίσημοι χορηγοί είναι το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και το Rodos Palace . Υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι το Eurohoops.net και η Blue Star Ferries. Τη χορηγική/ εμπορική επικοινωνία έχει αναλάβει η Eurohoops Events, πάροχος αθλητικού εξοπλισμού είναι η Sporting Event Management & Equipment Hire. Συνεργάτες του GalisBasketball 3on3 είναι το Elysium Resort & Spa και η CAP.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ