Έτοιμοι να ξεκινήσουν την υλοποίηση του προγραμματισμού τους, ενόψει της συμμετοχής του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας είναι οι άνθρωποι του Α.Σ. Ρόδος.
Την Πέμπτη έγινε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, κατά την οποία ορίστηκε πενταμελής Τεχνική Επιτροπή που θα… τρέξει τα θέματα του έμψυχου δυναμικού και Επιτροπή για την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.
Ταυτόχρονα τα «ελάφια» ενημέρωσαν ότι μέσα στην προσεχή εβδομάδα θα επιστρέψει στο νησί μας ο προπονητής Νίκο Κουρμπανάς, ενώ προς το τέλος Αυγούστου θα διοργανωθεί αθλητικό πανηγύρι στο πάρκο του Αγίου Δημητρίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «πράσινοι» της πόλης μας:
«Κατά την χθεσινή (σ.σ. Πέμπτη) συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, του Α.Σ. Ρόδος συζητήθηκαν θέματα όπως οι μετεγγραφές, αποδεσμεύσεις και δανεισμοί ποδοσφαιριστών.
Ορίστηκε Τεχνική Επιτροπή που θα απαρτίζεται από τον πρόεδρο κ. Μαρτίνη, τον προπονητή κ. Κουρμπανά, τον γενικό αρχηγό Νικήτα Μαλλιάκα και τα μέλη Φραντζή Καλούδη και Νικήτα Χαρτερό.
Έγινε γνωστό επίσης, ότι την προσεχή εβδομάδα θα έρθει στην Ρόδο, ο προπονητής κ. Κουρμπανάς όπου και θα συζητήσει με την διοίκηση για τους παίκτες και την προετοιμασία της ομάδας.
Ορίστηκε επιτροπή για την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας με επικεφαλής τον Νίκο Γερονικόλα.
Τέλος, ορίστηκε περί τα μέσα Αυγούστου, να γίνει Αθλητικό Πανηγύρι ,στις νέες εγκαταστάσεις του συλλόγου μας, στον Άγιο Δημήτριο».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ