Κάτω από άκρα μυστικότητα, συνεχίζουν την υλοποίηση του προγραμματισμούς τους οι άνθρωποι του Διαγόρα ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Η διοίκηση του «γηραιού» μετά από την οριστική συμφωνία με τον προπονητή Νίκο Παντέλη και τους ποδοσφαιριστές Αντώνη Γιόνδη, Νίκο Μπαμπανιώτη, Αλέξανδρο Βελέτη και Στάθη Προβατίδη ( απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις), τα «βρήκε» προφορικά και με τον ακραίο αμυντικό Κυριάκο Ευαγγελιδάκη.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει κληθεί να εκτίσει την στρατιωτική του θητεία και μόλις μετατεθεί σε μονάδα του νησιού μας, θα τακτοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες που έχουν απομείνει για να ενεργοποιηθεί οι προφορική συμφωνία των δύο πλευρών.
Από εκεί και πέρα, οι επαφές και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ, όπου ο Νίκος Παντέλης έχει εισηγηθεί την επέκταση των συμβολαίων τους, συνεχίζονται και μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένονται σημαντικές εξελίξεις, αφού ως γνωστόν ο Διαγόρας θέλει να διατηρήσει στις τάξεις του όλο τον βασικό κορμό της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», τις οποίες επιβεβαίωσε άνθρωπος του Διαγόρα, ο σύλλογος έχει «κλείσει» τις πρώτες μετεγγραφές ποδοσφαιριστών για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν αμυντικό μέσο και έναν περιφερειακό επιθετικό, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν διαρρεύσει, καθώς κρατούνται από τον σύλλογο σαν επτασφράγιστο μυστικό.
Ταυτόχρονα, η διοίκηση του «γηραιού» σε συνεργασία με τον Νίκο Παντέλη, έχει εντοπίσει μία ενδιαφέρουσα περίπτωση επιτελικού μέσου με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται σε εξέλιξη.
Ο Διαγόρας θέλει ο ποδοσφαιριστής που θα αποκτηθεί στην συγκεκριμένη θέση, να κάνει την διαφορά, αφού στην περασμένη σεζόν ήταν φανερό το κενό στο έμψυχο δυναμικό, με την ομάδα να στερείται δημιουργίας και εμπνεύσεων στην μεσοεπιθετική της γραμμή.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ