Προχωρά η υλοποίηση του προγραμματισμού στην ομάδα του Ακουσίλαου ενόψει της συμμετοχής της στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, σύμφωνα με τις εισηγήσεις του προπονητή Κώστα Ζουρούδη.
Ως γνωστόν οι «πράσινοι» των Φανών έχουν επικεντρωθεί στις ανανεώσεις των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών του υπάρχοντος ρόστερ και ακόμα μία συμφωνία είναι γεγονός.
Ο Ευθύμιος Κοκκάρης θα ενισχύσει τον Ακουσίλαο και στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, καθώς συμφώνησε στην επέκταση της συνεργασίας τους.
Ο έμπειρος ακραίος μεσοαμυντικός και αρχηγός των «πρασίνων» συναντήθηκε με την διοίκηση, με τις δύο πλευρές να έρχονται με τον Κοκκάρη να ηγείται τις προσπάθειας του συλλόγου και στην αγωνιστική περίοδο 2018-2019.
«Τέλος» ο Παπακωνσταντίνου
Παρελθόν από τις τάξεις του Ακουσίλαου αποτελεί ο Τάσος Παπακωνσταντίνου, όπως ενημέρωσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Μετά από δυόμιση όμορφα χρόνια παρουσίας μου στον Ακουσιλαο Φανών, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου με τους οποίους μέσα από τις ιδιαιτερότητες της κάθε χρονιάς, προσπαθήσαμε από κοινού για την πρόοδο της ομάδας μας.
Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές μου Γεώργιο Ξύπα και Κώστα Ζουρούδη που με στήριξαν στην ποδοσφαιρική πορεία μου! Στην συνέχεια θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση όπου αυτά τα δυόμιση χρόνια ανέλαβαν ένα δύσκολο έργο, να παρουσιάζεται η ομάδα αξιόμαχη και με τον τρόπο τους να με αγκαλιάζουν όπως ένας πατέρας το παιδί του! Τον γενικό αρχηγό της ομάδας μας Βάιο Σάββα όπου ήταν παρών στις χαρές και τις λύπες της ομάδας (είναι η ψυχή της ομάδας ).
Αισθάνομαι περίεργα που αποχωρώ, ίσως όμως αυτή η εξέλιξη να είναι καλύτερη αφού θα μείνουν σε όλους μας, όλες οι καλές αναμνήσεις. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους του Ακουσλιλαου που από το πρώτο διάστημα με έκαναν να αισθανθώ οικεία σαν να βρίσκομαι στο χωριό μου. Σας ευχαριστώ για όλα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ