ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βόλεϊ: Πρωταθλητής Αιγαίου και στους «15» ο ΑΕΣΠ Φοίνικας

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΠΑΙΔΕΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ

Πανη­γυ­ρικά και άνετα οι Παίδες του ΑΕΣΠ Φοί­νι­κας προ­κρί­θη­καν στις 15 καλύ­τε­ρες ομάδες της Ελλάδας. Οι πρω­τα­θλη­τές Δωδε­κα­νή­σου κέρ­δι­σαν με 3-0 σετ στη Νέα Σμύρνη (κλειστό γυμνα­στή­ριο Μίλωνα) τον Φοίνικα Σύρου και ανα­δεί­χθη­καν πρω­τα­θλη­τές Αιγαίου (Ζ’ Περι­φέ­ρεια).

Μάλιστα, η ομάδα του Γιώργου Σταυ­ρό­που­λου θα παρα­μεί­νει στην Αθήνα και θα αντι­με­τω­πί­σει στο Γ’ όμιλο τον Πανα­θη­ναϊκό (Τετάρτη), τον Α.Ο.Ν. Αργυ­ρού­πο­λης (Πέμπτη) και τον Άθλο Πατρέων (Παρα­σκευή), με στόχο την πρό­κριση στους «8» της Ελλάδας. Τα παιδιά του Φοίνικα είχαν εξαι­ρε­τική παρου­σία στο κλειστό γυμνα­στή­ριο «Κροίσος Πέρσης και κέρ­δι­σαν άνετα και τα τρία σετ.

Τα σετ: 25-12 (22′), 25-7 (15′), 25-15 (17′)

ΑΕΣΠ Φοί­νι­κας (Γιώργος Σταυ­ρό­που­λος): Ποδιώ­της, Ζαφει­ρά­κης, Παπα­σάβ­βας, Λουλλάς, Κουφού, Τζου­μά­κας, Μαμα­λί­γκας, Τσι­ρώ­νης, Για­κου­μά­ρος, Κατσο­γρι­δά­κης Κ., Ζαμπε­τού­λας, Κατσο­γρι­δά­κης Δ., Κρομ­μύ­δας, Χασάν- Ριφάτ.

Α.Ο. Φοί­νι­κας Σύρου (Πέτρος Κυρια­κό­που­λος): Νησιώ­της, Δαλέ­ζιος, Μανανάς, Τάκος, Καπέλ­λας, Κορ­φιά­της, Παρά­βα­λος.

Α’ Όμιλος (Μίκρα Θεσ­σα­λο­νί­κης): Γ.Σ. Αντί­κυρα, Α.Σ.Α. Έβρος Σου­φλίου, ΠΑΟΚ.

Β’ Όμιλος (1ο Γυμνά­σιο Λάρισας): Α.Ο. Σερρών, Α.Ε. Λάρισας, Ηρακλής, Α.Σ. Γιάν­νενα.

Γ’ Όμιλος («Παύλος Γιαν­να­κό­που­λος»): ΑΕΣΠ Φοί­νι­κας, Πανα­θη­ναϊ­κός, Α.Ο.Ν. Αργυ­ρού­πο­λης, Άθλος Πατρέων.

Δ’ Όμιλος (Βύρωνας): Καλα­μάτα ’80, Αρκάδι Ρεθύ­μνου, Μίλων, Νέοι Βύρωνα

Το πρό­γραμμα του Γ’ Ομίλου:

Τετάρτη 15/5

-19:00: Άθλος Πατρέων- Α.Ο.Ν. Αργυ­ρού­πο­λης

Διαι­τη­τές: Μάλφας- Κώτσιας- Κατραν­τσιώτη/ Παγκο­ζί­δης

-21:15: Παναθηναϊκός- ΑΕΣΠ Φοί­νι­κας

Διαι­τη­τές: Γεωργιάδης- Ανδρέου- Μπί­τσικα/ Παγκο­ζί­δης

Πέμπτη 16/5

-19:00: ΑΕΣΠ Φοίνικας- Α.Ο.Ν. Αργυ­ρού­πο­λης

Διαι­τη­τές: Γεωργάκης- Μουζακίτη- Κορ­δε­τζάκη/ Πολίτης

-21:15: Παναθηναϊκός- Άθλος Πατρέων

Διαι­τη­τές: Χουλιαρόπουλος- Σπίγγου- Μισιάκα/ Πολίτης

Παρα­σκευή 17/5

-13:00: Άθλος Πατρέων- ΑΕΣΠ Φοί­νι­κας

Διαι­τη­τές: Μεταξά- Παπαχατζής- Μπάρτζη/ Γεωρ­γό­που­λος

-19:00: Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης- Πανα­θη­ναϊ­κός

Διαι­τη­τές: Οικονόμου- Παυλάκης- Παππά/ Γεωρ­γό­που­λος

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.