Σ΄ έναν παράξενο χώρο αναμονής ενός ξενοδοχείου έχουν παγιδευτεί ετερόκλητοι άνθρωποι. Φιλοσοφώντας, καταλήγουν σε μια διαφορετική θέαση της ζωής και βιώνουν ένα παιχνίδι που ισορροπεί ανάμεσα στο όνειρο και την πραγματικότητα, στη ζωή και το θάνατο, στην κωμωδία και την τραγωδία.

Με βασικό θέμα τη ζωή και το θάνατο Το Ξενοδοχείο είναι ένα μεταφυσικό έργο, που κρύβει την αλήθεια του μυστηρίου της ζωής…..

Η Θεατρική Ομάδα του του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Προσχολικής Αγωγής Ρόδου ανεβάζει το θεατρικό αυτό έργο -βασισμένο στο έργο του Γάλλου δραματουργού Ερίκ Εμμάνουελ Σμιτ- σε διασκευή και σκηνοθεσία της Σοφίας Γαλανάκη.

Επτά εκπαιδευτικοί προσπαθούν να ενσαρκώσουν τους 7 χαρακτήρες – ενοίκους αυτού του ξενοδοχείου για 3 παραστάσεις, την Παρασκευή 17, το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαΐου, στο θεατράκι του 12ου Δημοτικού Σχολείου Ρόδου στις 9 το βράδυ.

Είσοδος ελεύθερη.

Διασκευή-σκηνοθεσία-κοστούμια: Σοφία Γαλανάκη

Παίζουν (με αλφαβητική σειρά):

Μανώλης Γεωργάς

Ξένια Ζαχαριάδου

Ειρήνη Κυπραίου

Φερενίκη Μιχαηλίδη

Σπύρος Παπασιδέρης

Σταυρούλα Ποζαπαλίδου

Σταυρούλα Σαμπάνη

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το 7ο Γυμνάσιο Ρόδου και το 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου . Για τα σκηνικά ευχαριστούμε: Ηotel και Savoya Vintage Shop

Χορηγός επικοινωνίας ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΛΥΧΝΑΡΙ

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ