ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν τα κατάφεραν οι νεανίδες του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος!

Μάκης Δούβαλης 2 λεπτά ανάγνωση
ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Προ­σπά­θη­σαν όσο μπο­ρού­σαν οι νεα­νί­δες του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, αλλά ο Ηρό­δο­τος ήταν το φαβορί, ήταν καλύ­τε­ρος και κερ­δί­ζο­ντας με 54-38 πήρε το εισι­τή­ριο για το F-8 του πανελ­λή­νιου πρω­τα­θλή­μα­τος. Η ομάδα της Μαρίας Λαού ήταν αντα­γω­νι­στική στο α’ ημί­χρονο, αλλά οι πρω­τα­θλή­τριες Κρήτης είχαν την ποιό­τητα, περισ­σό­τε­ρες λύσεις και πήραν τη νίκη πρό­κριση για την τελική φάση του πανελ­λή­νιου πρω­τα­θλή­μα­τος νεα­νί­δων. Οι πρω­τα­θλή­τριες Δωδε­κα­νή­σου έβαλαν δύσκολα στο α’ δεκά­λε­πτο στον Ηρόδοτο και με τις «συνή­θεις ύποπτες» (Μερ­ντα­νάι και Κοϊ­τσίδη), προη­γή­θη­καν με 12-9 στο α’ δεκά­λε­πτο, Ο Ηρό­δο­τος βελ­τιώ­νο­ντας αισθητά τα ποσοστά του, ανέ­καμψε με τις Γιαν­νο­πού­λου και Μπι­νι­χάκη και με επι­μέ­ρους σκορ 10-19, έκλεισε το ημί­χρονο με +6 (22-28). Στο γ’ δεκά­λε­πτο, η ομάδα της Νέας Αλι­καρ­νασ­σού περιό­ρισε αισθητά τα ατού του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, ξέφυγε με 29-40 στο 30’ και έβαλε το νερό στο αυλάκι για τη νίκη. Ο Ηρό­δο­τος μεγά­λωσε τη διαφορά φτά­νο­ντας δίκαια στη νίκη, με τα κορί­τσια του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος να προ­σπα­θούν φιλό­τιμα απέ­να­ντι σ’ έναν καλύ­τερο αντί­παλο.

Τα δεκά­λε­πτα ήταν: 12-9, 22-28(ημ.), 29-40, 38-54

Διαι­τη­τές: Βελέντζας- Διόλαντζης- Παπα­δη­μη­τρίου

Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ (Λαού): Καλη­μέρη 5, Μερ­ντα­νάι 10, Νικόλη 5(1), Διακάκη, Κοκόλη Α., Κοϊ­τσίδη 11, Κου­λου­ρίδη, Χατζη­νι­κήτα, Κοκόλη Σ. 2, Ψωμά, Ανδρί­κου 5(1).

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Πρω­το­γε­ρά­κης): Πισα­λάκη 3(1), Λιο­πυ­ράκη, Χρι­στο­δου­λάκη 7(1), Απο­στο­λίδη, Χατζη­μι­χαήλ 2, Μπι­νι­χάκη 16, Καζάκη 7(1), Γιαν­νο­πού­λου 19(2), Τσα­νιάκη, Σφα­κια­νάκη, Σεκέρη.

Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ- Α.Ο. ΑΝΔΡΟΥ 53-48

Ζορί­στη­καν αλλά τα κατά­φε­ραν οι νεα­νί­δες του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, οι οποίες κέρ­δι­σαν με 53-48 τον μαχη­τικό Α.Ο. Άνδρου, στον ημι­τε­λικό της προ­κρι­μα­τι­κής φάσης του πανελ­λή­νιου πρω­τα­θλή­μα­τος. Οι πρω­τα­θλή­τριες Δωδε­κα­νή­σου πήραν την πολύ­τιμη νίκη, έχοντας πιο καθαρό μυαλό και καλύ­τε­ρες λύσεις στο φινάλε και προ­κρί­θη­καν στον τελικό Αιγαίου. Το παι­χνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρ­κεια του, με τις δύο ομάδες να είναι ισο­δύ­να­μες και να ισορ­ρο­πούν σε… τεντω­μένη κλωστή και τον Γ.Α.Σ. να παίρνει τη νίκη- πρό­κριση.

Τα δεκά­λε­πτα ήταν: 14-20, 31-31(ημ.), 43-41, 53-48

Διαι­τη­τές: Στραγαλινός- Σερίφης- Κατσι­μάρ­δος

Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ (Λαού): Καλη­μέρη 8, Μερ­ντα­νάι 22, Ανδρί­κου, Νικόλη, Κοϊ­τσίδη 19, Κου­λου­ρίδη, Κοκόλη Σ. 4.

Α.Ο. ΑΝΔΡΟΥ (Μου­στά­κας): Λεμπέση Π. 17(1), Πέτσα 13, Λεμπέση Κ. 6, Ζερβού, Αντώ­νο­γλου 4, Ρέγκλη, Νασο­πού­λου, Τηνια­κού, Μπάρου 8, Ανα­στα­σίου.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.