ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάνθηρες: Οι ευχές του συλλόγου

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΠΑΝΘΗΡΕΣ

Μετά από τις ευχές που εξέ­φρασε ο πρό­ε­δρος των Παν­θή­ρων Κώστας Διάκου για καλό Πάσχα, ο σύλ­λο­γος εξέδωσε νέα ανα­κοί­νωση με την οποία εύχεται σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές.

Ανα­λυ­τικά:

«Τις δικές τους ευχές για καλή Ανά­σταση και καλό Πάσχα θέλουν να εκφρά­σουν και δημόσια οι προ­πο­νη­τές, οι γυμνα­στές τερ­μα­το­φυ­λά­κων και οι γενικοί αρχηγοί των Παν­θή­ρων.

Εύχο­νται στους ποδο­σφαι­ρι­στές της Ακα­δη­μίας, τους γονείς τους αλλά και σε όλο τον κόσμο να έχει πάνω απ’ όλα υγεία και να μπο­ρέ­σει να αντε­πε­ξέλ­θει με τον καλύ­τερο δυνατό τρόπο των δυσκο­λιών της πολύ ιδιαί­τε­ρης και πρω­τό­γνω­ρης καθη­με­ρι­νό­τη­τας που ζούμε.

Είθε το μήνυμα του θεαν­θρώ­που να γεμίσει τις καρδιές μας αγάπη και να μας κάνει να γίνουμε καλύ­τε­ροι άνθρω­ποι. Να είστε όλοι καλά!».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.