Αθλητικά

ΕΠΟ: Μένουμε ενεργοί… μέρος δεύτερο

Η ΕΠΟ μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, δημοσίευσε το δεύτερο βίντεο ασκήσεων του προγράμματος «Μπάλα στο Σπίτι και Μένουμε Ενεργοί».
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε:
«Σε αυτή την πρωτόγνωρη για τους ερασιτέχνες και νεαρούς ποδοσφαιριστές περίοδο πλήρους αποχής από τις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, που έχουν ανασταλεί προκειμένου να εφαρμοστούν τα μέτρα για την αποφυγή εξάπλωσης του Covid-19 και την προστασία της υγείας του πληθυσμού, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία υλοποιεί το πρόγραμμα ‘’Μπάλα στο Σπίτι’’.
Σκοπός του προγράμματος είναι να προσφέρει σε όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο την δυνατότητα να μείνουν ενεργοί και να διατηρήσουν την φυσική τους κατάσταση και την καθημερινή επαφή με το παιχνίδι.
#Μένουμε στο Σπίτι και #Μένουμε Ενεργοί μέσα από προγράμματα ασκήσεων που σκοπό έχουν να διατηρήσουν το υπόβαθρο φυσικής κατάστασης και τεχνικής ικανότητας.
Στο δεύτερο βίντεο του προγράμματος “Μπάλα στο Σπίτι” και στο πλαίσιο του #Μένουμε Ενεργοί προτείνεται πρόγραμμα καθημερινών ασκήσεων δύναμης και ταχυδύναμης.
Παράκληση να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τον χώρο όπου θα ξεκινήσετε την υλοποίηση των προγραμμάτων και φυσικά πάντα με την συνεργασία των γονέων. Τα προγράμματα που προτείνονται δεν απαιτούν ιδιαίτερη υποδομή και εξοπλισμό. Απλά να έχετε διάθεση, υπομονή και προσοχή (…όχι ζημιές).
Το πρόγραμμα “Μπάλα στο σπίτι” υλοποιείται από την Διεύθυνση Στρατηγικής Ανάπτυξης με απόφαση της Τεχνικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας.
Καλή διασκέδαση και μην ξεχνάτε: #Μένουμε Σπίτι #Μένουμε Ασφαλείς».
Να σημειώσουμε ότι το δεύτερο βίντεο με τις ασκήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ΕΠΟ (www.epo.gr) για να το παρακολουθήσουν.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου