Ειδήσεις

Στον δήμαρχο ο κυβερνήτης του σκάφους Diamond

Τον κυβερνήτη του σκάφους του Βρετανικού στόλου HMS Diamond, πού βρίσκεται από το περασμένο Σάββατο στη Ρόδο, δέχθηκε στο γραφείο του σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς.

Ο βρετανός κυβερνήτης, ύπαρχος Alexander Meyer, ο οποίος συνοδευόταν από τὸν υπασπιστή του και την υποπρόξενο του Ηνωμένου Βασιλείου στη Ρόδο κα Ράνια Κοσσιώρη, εκθείασε τη Ρόδο και τη φιλοξενία της, την οποία, όπως είπε, είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί και παλαιότερα.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, το πλοίο του θα μείνει στο νησί για 15 μέρες (διάστημα-ρεκόρ τριακονταετίας, όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά) και έτσι ο ίδιος και το πλήρωμα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τη Ρόδο.

Επίσης, ακριβώς επειδή θα ελλιμενίζεται στη Ρόδο για δύο εβδομάδες, θα έχουν την δυνατότητα οι οικογένειες των μελών του πληρώματος (περίπου 200 άτομα) να έλθουν να δουν τους δικούς τους και να κάνουν τις διακοπές τους, κάτι που ευνοεί τον τουρισμό μας, καθώς η διαμονή τους θα γίνει σε ξενοδοχεία της Ρόδου.

Στο τέλος της εθιμοτυπικής αυτής επίσκεψης ο κ. Κουσουρνάς και ο κ. Meyer αντάλλαξαν δώρα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου