Αθλητικά

Μικτές: Άριστη οικοδέσποινα θέλει να γίνει η Ρόδος

Η συζήτηση των λεπτομερειών της διοργάνωσης του πρώτου τουρνουά της πρώτης φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ, του οποίου η Ρόδος ανέλαβε οικοδέσποινα, απασχόλησαν το μεγαλύτερο μέρος της χθεσινής συνεδρίασης των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΔ.
Η Ένωση εμφανίζεται καθ’ όλα έτοιμη να διασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες διαμονής των φιλοξενούμενων αποστολών των Ενώσεων Χίου, Κυκλάδων, Λέσβου και Σάμου, που θα αφιχθεί πρώτη στις 23 Μαρτίου. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το Σάββατο 25 Μαρτίου και θα εξελιχθούν στη βάση του παρακάτω προγράμματος:
1η αγωνιστική
ΕΠΣ Χίου-ΕΠΣ Σάμου
ΕΠΣ Λέσβου-ΕΠΣ Δωδεκανήσου
Ρεπό: ΕΠΣ Κυκλάδων
2η αγωνιστική
ΕΠΣ Σάμου-ΕΠΣ Λέσβου
ΕΠΣ Δωδεκανήσου-ΕΠΣ Κυκλάδων
Ρεπό: ΕΠΣ Χίου
3η αγωνιστική
ΕΠΣ Λέσβου-ΕΠΣ Χίου
ΕΠΣ Κυκλάδων-ΕΠΣ Σάμου
Ρεπό: ΕΠΣ Δωδεκανήσου
4η αγωνιστική
ΕΠΣ Χίου-ΕΠΣ Κυκλάδων
ΕΠΣ Σάμου-ΕΠΣ Δωδεκανήσου
Ρεπό: ΕΠΣ Λέσβου
5η αγωνιστική
ΕΠΣ Δωδεκανήσου-ΕΠΣ Χίου
ΕΠΣ Κυκλάδων-ΕΠΣ Λέσβου
Ρεπό: ΕΠΣ Σάμου
Οι αγώνες των μικτών ομάδων Κ14 και Κ16 θα διεξαχθούν στο ενωσιακό γήπεδο στο Κορακόνερο, καθώς και στο «Δημήτρης Κρεμαστινός» στην περιοχή της Παστίδας. Το τελευταίο θα χρησιμοποιηθεί από τις μικτές Δωδεκανήσου για ένα ματς, ως ένα ελάχιστο «ευχαριστώ» στους ανθρώπους της Χάλκης για τη διάθεση των εγκαταστάσεών τους.
Εντός των επόμενων ημερών, ο ενωσιακός προπονητής Γιώργος Τριχιάς θα καταλήξει στις τελικές επιλογές του για τη σύνθεση των εικοσάδων των ομάδων Κ16 και Κ14, οι οποίες θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους μέσα από τρεις προπονήσεις στις 22, 23 και 24 Μαρτίου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου