ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μικτό τουρνουά ενηλίκων στον Ρ.Ο.Α.

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΤΕΝΙΣ ΡΟΑ

Ένα μικτό τουρ­νουά ενη­λί­κων θα διε­ξα­χθεί μετά από χρό­νια στον Ρο­δια­κό Όμιλο Αντι­σφαί­ρι­σης. Από τις 25 Μαρ­τί­ου τα γή­πε­δα στο Ρο­δια­κό Όμιλο Αντι­σφαί­ρι­σης ”παίρ­νουν φωτιά” καθώς οι μι­κτές ομά­δες δι­πλών αρ­χί­ζουν ήδη να σχη­μα­τί­ζο­νται και να προ­ε­τοι­μά­ζο­νται. Η άν­θη­ση του αθλή­μα­τος επι­τρέ­πει πλέον να δη­μιουρ­γη­θούν με­γά­λα τα­μπλό από άν­δρες και γυ­ναί­κες. Η σχε­τι­κή ανα­κοί­νω­ση του ΡΟΑ: «Αξί­ζει να ση­μειω­θεί πως η κάθε ομάδα απο­τε­λεί­ται από ένα άνδρα και μια γυ­ναί­κα άνω των 18 ετών ενώ θα υπάρ­ξουν και οι εκρη­κτι­κής ομά­δες των πα­ντρε­μέ­νων. Αν η συμ­βί­ω­ση σ’ ένα σπίτι θέλει αμοι­βαί­ους συμ­βι­βα­σμούς και υπο­χω­ρή­σεις τα πράγ­μα­τα στο γή­πε­δο ανα­μέ­νο­νται …εκρη­κτι­κά! Οι δη­λώ­σεις συμ­με­το­χής γί­νο­νται στο καφέ του ομί­λου έως τις 23 Μαρ­τί­ου στις 12:00 και δι­καί­ω­μα έχουν όλα τα ζευ­γά­ρια που παί­ζουν τένις».

Σού­περ πάρτι στο Tennis Cafe!

Ένα πάρτι με την αίγλη πε­ρα­σμέ­νων ετών, μιας κο­σμο­πο­λί­τι­κης Ρόδου της δε­κα­ε­τί­ας του 60-70 με επι­σκέ­πτες δια­ση­μό­τη­τες της επο­χής, πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε το πε­ρα­σμέ­νο Σάβ­βα­το στο Tennis Cafe στο Κο­ρα­κό­νε­ρο. Ο Σπύ­ρος Τσι­ρα­κά­κης κα­τά­φε­ρε να πα­ρα­σύ­ρει τα μέλη του ΡΟΑ και τους φί­λους του σε ένα θε­μα­τι­κό πάρτι domino (κάπα – μάσκα) τα­ξι­δεύ­ο­ντας μέσα από τον εξαι­ρε­τι­κό διά­κο­σμο και την ατμο­σφαι­ρι­κή μου­σι­κή τους συμ­με­τέ­χο­ντες σε άλλο επί­πε­δο. Η δια­δρο­μή από τη σκάλα στην εί­σο­δο χάρη στο «κέ­ρι­νο» είχε με­τα­μορ­φω­θεί σε ονει­ρι­κό πέ­ρα­σμα στους μύ­θους και τα πα­ρα­μύ­θια ενώ οι φλό­γες των κε­ριών ακο­λου­θού­σαν τους επι­σκέ­πτες σε κάθε γωνία ή άνοιγ­μα του μα­γα­ζιού. Οι προ­σκε­κλη­μέ­νοι φα­νε­ρά γοη­τευ­μέ­νοι από τη ση­μα­σία στη λε­πτο­μέ­ρεια και το με­ρά­κι του οι­κο­δε­σπό­τη αντα­πέ­δω­σαν δια­σκε­δά­ζο­ντας με πολύ χορό κέφι και γέλια. Κάθε κά­τοι­κος σε αυτό το νησί με­γα­λώ­νει με ει­κό­νες από το κά­στρο, την παλιά πόλη το ιστο­ρι­κό κέ­ντρο με τα πα­νέ­μορ­φα κτί­ρια, τη θά­λασ­σα και την ομορ­φιά της φύσης σε όλο της το με­γα­λείο, η κα­λαι­σθη­σία και η αγάπη του ωραί­ου είναι μέσα μας και ψά­χνει τέ­τοιες ευ­και­ρί­ες να εκ­δη­λω­θεί.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.