Αναγκαστική αλλαγή στο νικηφόρο ντέρμπι με τον Άρη Αρχαγγέλου έγινε ο Γιώργος Φωτεινής, καθώς ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε στον οπίσθιο μηριαίο.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να κρίνεται αμφίβολη η συμμετοχή του στο εκτός έδρας ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΔΙ.ΑΣ. Ο Γιώργος Φωτεινής υποβάλλεται σε εξονυχιστικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος και ο ακριβής τραυματισμός του, με τον προπονητή Σάββα Ορφανίδη να αναμένει με αγωνία τα αποτελέσματα.
Οι επόμενες ημέρες είναι καθοριστικές όσον αφορά την συμμετοχή του στο παιχνίδι με του Κώους, με τον έμπειρο τεχνικό να ευελπιστεί να τον έχει στην διάθεσή του.
Από εκεί και πέρα, άλλα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στο στρατόπεδο του Φοίβου, εκτός φυσικά από τους Σωκράτη Ορφανίδη και Παντελή Μπιλιά που ως γνωστό βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, συνεχίστηκε χθες στο γήπεδο Κρεμαστής με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής, όπως και με αγωνιστικά παιχνίδια πάνω στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές μέχρι και την Παρασκευή, όπου θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία, με τις πληροφορίες της «δσπορ» να αναφέρουν ότι το παιχνίδι αναμένεται να οριστεί από την ΕΠΣΔ για το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ η αποστολή του Φοίβου θα αναχωρήσει για την Κω το απόγευμα της Παρασκευής.
Οι Κρεμαστενοί, μετά την νίκη τους στο ντέρμπι με τον Άρη Αρχαγγέλου θα επιδιώξουν να κατακτήσουν ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα, πραγματοποιώντας αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Φυσικά γνωρίζουν ότι θα έχουν δύσκολη αποστολή, όμως είναι αισιόδοξοι ότι μπορούν να τα καταφέρουν, στηριζόμενοι στην καλή αγωνιστική και ψυχολογική τους κατάσταση.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε την ευχαριστήρια ανακοίνωση που εξέδωσε ο Φοίβος, προς το εστιατόριο «Μπονιάτης».
Αναλυτικά:
«Το Δ.Σ. του Φοίβου Κρεμαστής ευχαριστεί δημόσια το εστιατόριο ΄΄Μπονιάτης΄΄ για το γεύμα που παρέθεσε στην ομάδα μετά το νικηφόρο ντέρμπι κόντρα στον Άρη».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ